Nära strand och stad på vackra Ischia

Hotel Parco delle Agavi, Forio d’Ischia, Italien

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Strandnära avkoppling på rofylld italiensk resort med pooler och vacker trädgård, inklusive halvpension, välkomstdrink och andra förmåner

Hotel Parco delle Agavi är beläget på den italienska ön Ischia, en kort promenad från staden Forio och med nära till flera av områdets härliga stränder. Härifrån tar man sig enkelt in till stadskärnan, till havet eller till någon av de intilliggande byarna, antingen till fots eller med hjälp av hotellets shuttleservice. I närheten ligger också två spa-anläggningar och från hamnen i Forio går det båtförbindelser över till fastlandskusten och närmare bestämt Neapel.

Rummen på Hotel Parco delle Agavi är ljusa och luftiga, stilrent och smakfullt inredda med klassiska möbler och moderna bekvämligheter. På anläggningen finns också en stor utomhuspool, en inomhuspool med massagefunktion, en jacuzzi samt en bastu. Restaurangen serverar en enkel meny, som kännetecknas av Ischias autentiska och rena smakbild, och i loungebaren kan man koppla av med drinkar, snacks och smårätter. Slå dig gärna ner ute på terrassen med mat och dryck. Härifrån har man en vacker utsikt över stora delar av hotellets rofyllda trädgård.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor