Nära strand och stad på vackra Ischia

Hotel Parco delle Agavi, Forio d’Ischia, Italien

Upp till -54% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Rofylld resort på Ischia, med nära till stad, strand, spa och gastronomi, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -54% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på prisjämförelser gjorda med hotellets hemsida och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 31 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Strandnära avkoppling på rofylld italiensk resort med pooler och vacker trädgård, inklusive halvpension, välkomstdrink och andra förmåner

Rum

Rummen på Hotel Parco delle Agavi är enkelt och smakfullt inredda i klassisk stil och med en naturlig färgpalett. Fönster och dörrar släpper in generöst med naturligt ljus, vilket ger en behaglig atmosfär för både avkoppling och koncentration.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Värdeskåp
- Minibar
- Telefon
- LCD-TV
- Hårtork

Mat

Hotellrestaurangen serverar traditionell mat från regionen, som kännetecknas av Ischias enkla och rena smaker. Frukosten går i amerikansk bufféstil och på anläggningen finns också en stor, avspänd loungebar.

Läge


Hotel Parco delle Agavi är beläget på den italienska ön Ischia, ungefär tio minuters promenad från staden Forio. I närheten finns flera vackra stränder, en del på bekvämt gångavstånd, och anläggningen ligger bara ett par hundra meter från vattnet. Hotellet erbjuder shuttleservice till bland annat Forios stadskärna, några av de närmaste badställena samt ett närbeläget spa. Från Forios hamn går det också hydrofoilbåtar in till Neapel på fastlandet för den som vill blanda upp programmet med en dagsutflykt.
SS270 km 23.800, 80075 Forio d' Ischia NA, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor