Extravagant slott nära Stockholm

Näsby Slott, Täby

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior Queen- eller Dubbelrum

Superior Queen- eller Dubbelrum

Standard Queen- eller Twinrum

Checka in på ett flärdfullt slott där Art Nouveau möter rock, inkl. frukost, trerätters, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vistelse på historiskt slott med rockiga designvibbar och nyöppnad bistrorestaurang, inklusive frukost och trerätters

Det sker byggarbeten i området. Hotellet försöker hålla störningar till ett minimum, men gäster ombeds vara uppmärksamma på att det förekommer renoveringsarbete i närheten.

  • Historisk elegans med en rock ’n’ roll-twist: Slottets salonger är elegant inredda i elegant Art Nouveau-stil med inslag av modernare, rockiga detaljer. Tänk dig pampiga kristallkronor, mycket färg och mässingdetaljer som ger alla utrymmen en lyxigt dekadent känsla.

  • En nyöppnad kvarterskrog: Lilla Slottskrogen slog upp sina dörrar i maj och serverar bistromat med fokus på närproducerade och säsongsbaserade råvaror. Kökschefen Johan Lundgren har komponerat en meny med läckerheter som friterad torsk, maffiga hamburgare och kungsflundra.

  • Friska promenader i slottsparken: Börja eller avsluta dagen med en skön promenad i den lummiga barockparken. Här kan du andas frisk luft bland uråldriga askträd och beundra italienska skulpturer som införskaffades av en av hotellets tidigare ägare.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Restaurang
- Bar
- Trädgård

Hitta hit

Näsby Slott ligger runt en kvarts bilresa från Stockholm City. Med kollektivtrafik tar resan drygt en halvtimme. Från Arlanda flygplats kan du ta Arlanda Express till Stockholm City och sedan Roslagsbanan mot Näsby Park.
Djursholmsvägen 30, 183 52 Täby

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor