Vacker tillflyktsort på Kreta

Nana Princess, Hersonissos, Kreta, Grekland

Deluxe Juniorsvit (Pool View/Sea View)

Deluxe Juniorsvit (Pool View/Sea View)

Deluxe Juniorsvit (Pool View/Sea View)

Deluxe Juniorsvit (Sea View)

Deluxe Juniorsvit (Pool View)

Deluxe Juniorsvit (Pool View/Sea View)

Femstjärnig resort med ett stort spa och privat strand på soliga Kreta, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -25% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Förstklassig resort med saltvattenspooler, enormt spa och privat strand på semesterfavoriten Kreta, inklusive frukost och andra förmåner

  • Förstklassiga faciliteter: Exklusiva Nana Princess ligger precis vid havet och erbjuder elegant inredda rum, sviter och villor med utsikt över havet. Hotellets fantastiska faciliteter omfattar bland annat ett stort poolområde, tennisbanor och en privat strand där du kan delta i vattensporter som dykning och segling.

  • 1,500 kvadratmeter av välmående: Resortens imponerande spa, Royal Wellness Club, erbjuder ett enormt utbud av innovativa behandlingar som gynnar både kropp och själ. Du kan även koppla av i spaets hammam, saltrum eller bastu eller prova en wellnessritual med kroppsskrubb och eteriska oljor.

  • Gastronomiska höjdpunkter: Hotellets restauranger lägger fokus på färska, lokala råvaror med menyer som är komponerade av en Michelinbelönad kock. Börja dagen med den generösa amerikanska frukostbuffén på Carpe Diem Restaurant och avsluta den med färska fisk- och skaldjursrätter på Eternal Blue vid den privata stranden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restauranger
- Barer
- Spa
- Pooler
- Privat strand
- Tennisbana

Hitta hit

Hotellet ligger runt 25 minuters bilresa från Heraklions flygplats.

Bra att veta

Vänligen notera att det tillkommer en avgift om du vill värma den privata poolen över 22 grader. Vänligen kontakta hotellet minst nio timmar i förväg för att arrangera.
Drapanos, Hersonissos, 70014, Grekland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor