Naturnära alphotell vid Mont Blanc

Excelsior Chamonix, Les Tines, Frankrike

Sänkt pris Sänkt pris

Extra rabatt under begränsad tid

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Superior-rum med balkong

Family-rum

Family-rum

Chamonix

Chamonix-Mont-Blanc

Chamonix-Mont-Blanc

Chamonix

Chamonix

Chamonix

Chamonix-Mont-Blanc

Vykortsvackert boende med spa i franska Alperna, inkl. frukost, sparabatt och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -28% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,30 EUR per person, per natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid utcheckning.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx xx 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lyxigt alphotell i populära skidorten Chamonix, inklusive frukost, sparabatt och mer

Rum

Alla rummen har en unik inredning i trä med röda eller gråa tyger, vilket inger en skön och lugnande atmosfär. Family-rummen är stora och rymliga med plats för två vuxna och två barn.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Telefon
- Satellit-TV
- Skrivbord
- Värdeskåp
- Minibar
- Toalettartiklar
- Badrock

Mat

På morgonen kan du njuta av en god frukost på hotellet innan du beger dig ut dig skidbackarna. När du återvänder trött och hungrig finns The Envergure Restaurant, som serverar regionala rätter tillagade på säsongens råvaror. Köket producerar spännande rätter som sätter en twist på regionens traditionella mat. Om det är after-ski du är ute efter ska du besöka Aquila Bar, där bartenders serverar välblandade drinkar och cocktails.

Spa

Hotellets spa Pure Altitude Spa finns där för att behandla dina ömma muskler efter en dag i backarna. Det finns ångbastur att slappa i och massagerum för de som behöver extra återhämtning. På sommaren kan man simma i utomhuspoolen och se ut över fantastiska Mont Blanc.

Läge

Best Western Plus Excelsior Chamonix ligger endast två kilometer från skidliften i La Flégère och fem kilometer från centrala Chamonix. Geneve flygplats ligger cirka 85 kilometer bort.
251 Chemin de Saint-Roch - Les Tines, 74400 Chamonix Mont Blanc, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor