Naturnära alphotell vid Mont Blanc

Excelsior Chamonix, Les Tines, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Superior-rum med balkong

Family-rum

Family-rum

Chamonix

Chamonix-Mont-Blanc

Chamonix-Mont-Blanc

Chamonix

Chamonix

Chamonix

Chamonix-Mont-Blanc

Lyxigt alphotell i populära skidorten Chamonix, inklusive frukost, sparabatt och mer

Excelsior Chamonix bjuder på det bästa av två världar. Frodig och lummig grönska med vackra promenadleder på sommaren, samt gnistrande vit snö med skidåkning i världsklass på vintern. Med en fantastisk utsikt mot Mont Blanc, rikligt med trädetaljer och varma, rödsvarta nyanser medför hotellet en mysig, alpin atmosfär.

På Envergure Restaurant kan du njuta av god, närproducerad mat som tillagas med säsongens råvaror. Aquila Bar är dit du ska gå om du känner för cocktails, vilket det finns massor av! Efter en lång dag på pisterna eller ute på bergslederna finns även ett spa att vila ut och återhämta krafterna på. Pure Altitude Spa erbjuder utmärkta massage- och spabehandlingar i en fridfull miljö och under de varmare månaderna finns även en utomhuspool man kan doppa sig i.

Chamonix är en skidåkares dröm. Det är beläget i hjärtat av franska alperna och var hem till första vinter-OS - och om det inte räcker står ståtliga Mont Blanc och ser ut över dalen, vilket gör äventyren i backarna allt mer speciella. Hotellet ligger bara några kilometer från skidliften La Flégère, där du kan njuta av kilometervis med snösporter. Hotellet har även en kostnadsfri transferbuss som kan ta dig in till centrala Chamonix, där du kan shoppa eller sitta på café och se ut över de snötäckta fjälltopparna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor