Naturresor

Hänförs av vacker eller exotisk natur under en resa med TravelBird! Boka din drömresa där minnesvärda upplevelser med Moder Jord står i fokus.

Erbjudanden

Välj avresedatum
12 erbjudanden
Upplev Brasiliens exotiska djungler eller hänförs av Österrikes imponerande alper.

Fly stadsmiljön på semestern och ge er ut på äventyr med förtrollande vackra vyer och storslagna naturupplevelser! Naturresor kan ta dig med på äventyrliga vandringar eller till en stuga bland magiskt vacker natur. Anpassa din semester så att den passar just dina behov - aktiv eller avkopplande - i underbart natursköna omgivningar.

Det bästa med att planera semestern är att ni kan välja att åka någonstans ni inte besökt förut, oavsett om det innebär några timmars bilresa norrut eller en flygresa utomlands. Hitta en plats som fascinerar just er och inspireras av TravelBirds naturresor, en mix av olika typer av resor som alla garanterar härliga naturupplevelser. Vår jord fullkomligt kryllar av uppfriskande och omväxlande natur och med ett imponerande spektra av grönska från nord till syd och öst till väst finns det en mängd olika ekosystem, djurarter och vyer att upptäcka. Låt äventyret börja!

Vackra vinterlandskap

En naturresa behöver inte ske på sommaren. Upplev magiskt vackra snölandskap kombinerat med rolig skidåkning.

Krispig luft, gnistrande snö och solsken - upptäck fantastiska vinterlandskap på din semester.

En semester är det perfekta tillfället att njuta av äventyr och få en och annan äkta naturupplevelse. Under vinterhalvåret bjuder både Sverige och Europa på vackra vinterlandskap och en tur till Alperna eller de svenska fjällen kan berika mer än du tror!

Känn hur härligt det är att lämna kontorslandskapet bakom sig och istället bege er ut på tur, upptäcka bergen och njuta av utsikten från toppen. Du behöver inte utstå brant bergsbestigning för att kunna speja ut över milslånga landskap. Välj ut en trevlig rastplats längs vägen eller packa med en picknick, så kommer ni närmare naturen medan ni njuter av matsäcken. För allting smakar väl godare när det äts utomhus i sällskap med frisk luft?

Sommar i Sverige

Fågelkvitter, ljusa sommarkvällar och blomstrande grönska - vem älskar inte sommaren i Sverige?

Njut av sommarens lättja fylld av solsken och skratt och passa på att åka på en naturresa och att uppleva drömlika omgivningar.

En stuga i skärgården eller en vandring i fjällen - Sveriges natur har mycket att erbjuda med sitt mångsidiga landskap. Är ni sugna på en spännande och aktiv semester? Utforska Sveriges norra delar och ge er ut på vandringar där ni kan bestiga berg, plocka vilda bär och njuta av den märkliga midnattssolen som lockar turister från världens alla hörn. Utmed stigarna kommer ni att passera smala fjällbäckar, där det porlande vattnet är mineralrikt, iskallt och jättegott. Fyll på era vattenflaskor och låt den soliga vandringen fortsätta med nya krafter. Lockar en stuga vid havet mer? Bege er ut till en av Stockholms skärgårds många öar, där ni möts av den svenska sommaridyllen med faluröda stugor och vita knutar överallt.

Exotiska naturresor

Njut av att resa långt bort och upplev natur du inte trodde existerade.

Azurblått vatten och vajande palmer - vem blir inte förälskad i den omgivningen?

Tropiska regnskogar och exotiska vatten lockar med allt från en äventyrlig safari till lata dagar på stranden. Exotiska resor bjuder på natur som du inte kunnat föreställa dig ens i dina vildaste drömmar - upptäck hur du runt varje hörn hittar en vy som hör hemma på ett vykort. Att naturen är vacker vet vi, men att se solen gå ned över de buddhistiska templen i Burma och färga hela himlen eldröd, det är en sådan typ av skönhet som måste ses med egna ögon för att riktigt kunna tro på. Det finns mängder av exotiska resor som bjuder på härliga naturupplevelser, så välj en resa till ett land vars kultur fascinerar just dig. Ofta går den lokala kulturen och naturen hand i hand och att se det på nära håll är en näst intill magisk upplevelse. Ta med familjen på en exotisk resa och besök drömskt vackra miljöer.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter