Naturskönt småländskt hotell med sjöutsikt

Hestraviken Hotell och Restaurang, Hestra, Småland

Superior Juniorsvit

Superior Juniorsvit

Deluxe Riverside Dubbelrum

Deluxe Riverside Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Upplev natursköna Småland på nära håll, inklusive frukost, trerättersmiddag och aperitif

Missa inte

Hotellet ligger vid Algustorpasjön i Småland, nära naturreservatet Isaberg. Här har du nära till ett flertal aktiviteter. Under varmare årstider kan man vandra och cykla, och på vintern kan man åka skidor på Isaberg, så det finns gott om aktiviteter att ägna sig åt. Populära besöksmål såsom Vandalorum Konst och Designcenter ligger i Värnamo, 25 minuters bilresa från hotellet. Store Mosse Nationalpark ligger 20 minuter bort och outletbyn Gällstad ligger 25 minuter bort med bil. Till Ullared är det en timme och 20 minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor