Skotsk herrgård i vacker miljö

Norton House Hotel & Spa, Edinburgh, Skottland

Executive-rum

Mysig herrgårdsupplevelse med spa och gourmetmat i vacker skotsk naturmiljö – inklusive frukost

Vid slutet av en trädkantad infart omgiven av öppna fält möts du av detta eleganta och exklusiva hotell inrymt i en äldre viktoriansk herrgårdsbyggnad. När det byggdes 1840 var det tänkt som en oas för avkoppling i en lugn miljö bortom stadens buller, vilket gäller än idag.

Byggnadens historiska inslag har bevarats, samtidigt som hotellet idag är modernt och erbjuder högklassiga faciliteter. Här kan du unna dig en behandling i hotellets spa eller ta en simtur i poolen. Avnjuter gourmetmåltider gör du bäst i den prisade restaurangen Ushers, uppkallad efter den första ägarfamiljen. En mer traditionell brittisk meny serveras i brasseriet.

Läget är perfekt om du vill kombinera den natursköna idyllen med att ta del av allt som Skottlands näst största stad Edinburgh har att erbjuda. Både flygplatsen och centrala Edinburgh ligger en kort bilresa bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor