Nyöppnat hotell i sydpolska Zakopane

Radisson Blu Hotel & Residences Zakopane, Zakopane, Polen

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Exempel på rum

Exempel på rum

Exempel på rum

Stilrent boende i Zakopane, med många möjligheter till aktiviteter, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -33% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Nyöppnat och stilrent hotell med spa och restaurang i Zakopane, nära friluftsliv och naturupplevelser i de omgivande Tatrabergen, inklusive frukost eller halvpension

  • Bli väl omhändertagen i spaet: Hotellets spa erbjuder bastu, jacuzzi, pool och lerbad samt ett gym. Här kan du koppla av och ta hand om musklerna, efter långa härliga dagar till fots eller på skidor ute i Tatrabergens vackra natur.

  • Polska smaker på tallriken: Hotellets ljusa och inbjudande restaurang serverar en autentisk lokal meny med mycket smak. Innan och efter maten kan du koppla av i den mysiga baren med noga utvalda drycker.

  • Nyöppnat, med bra läge för en aktiv semester: Det nyöppnade hotellet ligger i centrala Zakopane, nära stadskärnans utbud av restauranger och butiker. Härifrån har du dessutom ett perfekt utgångsläge för aktiv semester, med till exempel vandring eller skidåkning.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Zakopane, fem minuters bilfärd från järnvägsstationen, eller en kvarts resa med kollektivtrafiken. Flygplatsen Poprad-Tatry når du på en och en halv timme med bil. Till Krakows flygplats är det två och en halv timmes bilfärd, eller tre och en halv timmes resa med allmänna färdmedel.
Bulwary Słowackiego, 34-500 Zakopane, Polen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor