Nyöppnat spahotell i Polen

Saltic Resort & Spa, Grzybowo, Polen

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Deluxe Family-rum

Deluxe Family-rum

Deluxe Family-rum

Deluxe Family-rum

Stilrent boende med strand, pool och restaurang vid den polska Östersjökusten, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en lokal avgift på 1-2 PLN per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 50 PLN per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Nyöppnat hotell med spa, strand, pool och restaurang vid den polska östersjökusten, inklusive halvpension, spaentré och mer

  • Naturlig wellness i spaet: Hotellets spa erbjuder ett utbud av behandlingar, som baseras på naturliga och ekologiska produkter av till exempel örter och oljor. Innan och efter din behandling kan du koppla av med bastu, jacuzzi och uppvärmda pooler.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang serverar en lokalt och slow food-inspirerad meny, som baseras på närproducerade ingredienser i säsong. Flera av produkterna, som till exempel bröd, rökt kött och konserver, tillverkas på plats i köket.

  • Härliga bad, med både privat strand och pooler: Hotellet ligger ett stenkast från en privat strand vid den vackra polska Östersjökusten. Här kan du bada, koppla av och njuta av den friska luften. Dessutom finns det pooler inomhus och utomhus på hotellområdet.

Faciliteter

- Aktiviteter
- Cykeluthyrning
- Pool (öppnar 1/10)
- Restaurang
- Spa (öppnar 1/10)
- Strand

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet i Grzybowo, en och en halv timmes bilfärd från flygplatsen Solidaritet Szczecin-Goleniów. Du kan även ta färjan till Świnoujście och köra till hotellet på drygt två och en halv timme.

Bra att veta

Hotellets pool och spa öppnar 1 oktober 2019. 
Nadmorska 36c, 78-132 Grzybowo, Polen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor