Nyrenoverat hotell vid havet på Menorca

SunConnect Los Delfines, Cala’n Forcat, Menorca, Spanien

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Dubbelrum

Dubbelrum

Strandnära boende med sportaktiviteter på populära Menorca, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
All-inclusive innefattar:

- Frukost, lunch och middag i bufférestaurangen.

- Juice, te, kaffe, mineralvatten, läsk samt lokalt öl och vin vid lunch och middag.

- Drycker i huvudbaren (öppen mellan 10.00 och 24.00) och i poolbaren (öppen mellan 10.00 och 18.00).

- Minibaren i rummet kommer vid ankomst innehålla en vattenflaska per person.

- Smörgåsar, hamburgare, korv, toasts, frukt, sallader, afternoon tea, glass, kakor, kaffe och te (mellan 11.00 och 12.00 samt mellan 15.30 och 18.00).

Hotellet förbehåller sig rätten att ändra innehållet i all-inclusive-erbjudandet samt restaurangens och barernas öppettider. Aktuella öppettider kommer meddelas vid ankomst till hotellet. 

Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modern resort med stort aktivitetsutbud och flera pooler i populär semesterort på västra Menorca, med all-inclusive

  • Njut av god mat och dryck: I restaurangen serveras både frukost, lunch och middag i form av en buffé med ett brett urval av rätter med lokala inslag. I baren kan du beställa cocktails, vin, öl eller andra drycker och i poolbaren erbjuds förfriskningar, glass samt enklare rätter att äta.

  • Utbudet av aktiviteter: Om du inte bara vill ta det lugnt under semestern finns goda möjligheter att hålla sig aktiv. Du kan köra ett träningspass i gymmet men även spela fotboll, bordtennis samt testa vattenpolo eller någon av träningsklasserna. För de minsta gästerna erbjuds en klubb med spännande aktiviteter och lekar.

  • Sola och bada i poolen: Njut av solen och värmen i bekväma solstolar vid hotellets poolområde där du svalkar dig i två pooler som är 124 och 460 kvadratmeter stora. För barnen finns en separat pool med vattenrutschbana. Är du mer sugen på en dag vid havet ligger den fina sandstranden Cala'n Blanes några minuters promenad bort.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool
- Parkering
- Bar
- Restaurang
- Biluthyrning

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen på Menorca tar det cirka en timme med bil.
Urbanización Los Delfines Paseo Marítimo, Av. los Delfines, s/n, 07760, Menorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor