Nyrenoverat strandhotell i Bretagne

Garrigae Cap Coz, Fouesnant, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Franskt hotell i unik skärgårdsmiljö, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,94 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att restaurangen är stängd på söndagar.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt strandhotell med restaurang med utsikt vid vackra Cap Coz i Frankrikes Bretagne, inklusive frukost, m.m.

  • Bo nära havet: Se fram emot en mycket avkopplande miljö med vacker utsikt mot havet och närhet till Bretagnes fina stränder. Denna del av Frankrike är välkänt för den skärgårdsliknande naturen samt ett exceptionellt milt klimat, vilket skapar goda förutsättningar för sköna dagar med sol och bad eller upplevelser i naturen.

  • Njut av franska rätter: I restaurangen inleder du dagen med en god frukost i den snyggt inredda restaurangen eller i morgonsolen på terrassen. Under resten av dagen kan du beställa rätter från en meny med tonvikt på havets läckerheter och franska klassiker. Till maten kan du avnjuta ett glas från det välsorterade utbudet av franska viner.

  • Mysiga rum att koppla av i: Hotellets charmiga gästrum har en modern dekor och alla faciliteter du behöver för en bekväm vistelse. Sparka av dig skorna, luta dig tillbaka och varva ner inför en god natts sömn.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bastu
- Gym
- Restaurang
- Parkering

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen i Quimper ligger cirka 20 minuter bort med bil.

Bra att veta

Vänligen notera att restaurangen är stängd på söndagar.
Notera även att hotellets spa inte är öppet ännu.
153 Avenue de la Pointe du Cap Coz, 29170 Fouesnant, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor