Modernt i hjärtat av glittriga Cannes

OKKO Hotels Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Läckert designhotell med takterrass och centralt läge i Cannes, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -23% på marknadens priser ?
Med tillgång till The Club ingår gym, dryck, snacks och concierceservice samt tillgång till business corner per person och dag, en aperitif med snacks och dagstidning, obegränsad video on demand, obegränsade nationella telefonsamtal, 10 EUR i kredit till internationella telefonsamtal och sen utcheckning till 14.00 på helger.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 18 EUR per dag, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Unikt och minimalistiskt designhotell bara några minuter från La Croisette, inklusive frukost

  • En exklusiv vistelse: Hotellet ligger fem minuter från Cannes glamorösa strandpromenad La Croisette där exklusiva butiker och lyxyachter avlöser varandra och runt hörnet från Palais des Festivals som är hem till stadens årliga filmfestival. Det fyrstjärniga hotellet öppnade sina dörrar 2016 och erbjuder ljusa och moderna rum med en minimalistisk inredning signerad Patrick Norguet.

  • Fräscht, minimalistiskt och unikt: OKKO Hotels avviker från det traditionella hotellkonceptet genom att byta ut receptionen, mötesrummen och frukostmatsalen mot en stor öppen lounge på sjätte våningen. Ta hissen upp till “The Club” och hugg in på kvällsbuffén eller ett glas vin och slå dig ner under ett parasoll på takterrassen med panoramautsikt över Cannes.

  • God sömn och smaskig frukost: Rummen är ljust inredda med en chic, modern och minimalistisk inredning och sköna sängar. Det är en cool blandning av material som betong, ljust trä och linnetyger. På morgonen väntar en frukostbuffé med massor av ekologiska alternativ som serveras på The Club.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Takterrass
- Gym

Hitta hit

Nice flygplats ligger 45 minuter med bil från hotellet.
6 Place de la Gare, 06400 Cannes, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor