Spahotell på Tysklands solskensö

Ostseehotel - Villen im Park, Bansin, Usedom, Tyskland

Dubbel Villa-rum

Strandnära spahotell på den natursköna ön Usedom, inkl. frukost och en middag

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,25-2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 8 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på strandnära spahotell på klassisk badort vid Östersjön, inklusive frukost, en middag och mer

  • Fly vardagen på rätt sätt: Fyll kroppen och själen med ny energi inför våren med en vistelse på Ostseehotel – Villen im Park. Hotellet ligger ett stenkast från den fina sandstranden på ön Usedom som har fler soltimmar än någon annan plats i Tyskland.

  • Ägna flera timmar åt avkoppling: Luta dig tillbaka i den ört-doftande ångbastun eller skäm bort dig själv med en skön aromaterapibehandling. Om du vill ha mer energiska aktiviteter kan du cykla runt den natursköna ön, simma några längder i poolen eller spela golf på en av de närliggande golfbanorna.

  • Slå dig ner till dukat bord: Dina smaklökar väcks till liv i hotellets tre restauranger där medelhavsrätter och lokala specialiteter står på menyn. Avsluta dagen med en uppfriskande cocktail i BAR59 och några varv på dansgolvet innan sängen kallar.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Det tar runt 20 minuter med bil till Heringsdorf flygplats.

Bra att veta

Upphämtning vid tågstationen i Bansin kan arrangeras med hotellet utan extra kostnad.
Seestraße 59, 17429 Seebad Bansin, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor