På äventyr i Marrakech och Sahara

Marrakech och Saharaöknen, Marocko

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Marrakech

Riad Shaloma i Marrakech

Standardrum på Riad Shaloma

Riad Shaloma

Riad Shaloma

Traditionellt marockanskt te

Riad Shaloma

Riad Shaloma

Koranskolan i Marrakech

Sahara

Menara-trädgården

Gorges du Dadès

Gorges du Dadès

Standardrum på La Gazelle du Dadès

Utflykt i Saharaöknen

Ait Ben Haddous Kasbah

Utflykt i Saharaöknen

Nasser Palace

Dubbelrum på Nasser Palace

Nasser Palace

En vecka i magiska Marocko, med två dagar i Saharaöknen, inkl. flyg, transfer och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på leverantörens priser ?
Fem nätter i ett Standardrum på Riad Shaloma, inklusive frukost.

En natt i ett Standardrum på La Gazelle De Dades, inklusive frukost.

En natt i ett Dubbelrum på Nasser Palace, inklusive frukost.

På Riad Shaloma ingår även en välkomstdrink, en karta över Marrakech, Wi-Fi.

Det ingår två dagar lång utflykt i Saharaöknen, med guide på Kasbah ait Ben Haddou och en 1,5 timmes kamelridning, samt en middag.

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Flyg ingår från vald avreseflygplats till Marrakech, Marocko. Det ingår 10 kg handbagage per person. 

Bokningsbekräftelse och flygtider

Notera att du vid bokning av den här resan endast betalar en deposition på 11 % av priset. InterFact Travel Scandinavia kommer att ta betalt en handpenning som täcker flygkostnaden efter bokning. Resterande summa betalas direkt till InterFact Travel Scandinavia senast sju dagar efter bokning.

Secret Escapes GmbH agerar som agent åt Interfact Travel Scandinavia som är arrangör av den här resan samt din avtalspart som kund. Bokningsvillkor för Interfact Travel Scandinavia står här nedan:

- Eventuella återstående betalningar måste göras inom sju dagar efter mottagandet av den slutliga fakturan.

- Betalningar till Interfact Travel kan endast göras via EFT.

- Vid avbokning kommer en avbokningsavgift på 100 % att tillämpas.

- Avvikelser som ändringar av flygtider och byte av hotell, räknas inte som giltiga skäl för avbokning. Notera att de alternativa hotellen kommer ha samma standard.

- När bokningen har bekräftats är det inte möjligt att ändra namn, födelsedatum och annan personlig information kostnadsfritt.

- Om flyg ingår i erbjudandet är endast handbagage inkluderat.

- Flygtiderna kan komma att ändras.

- Vid eventuella förfrågningar under din vistelse är det nödvändigt att kontakta Interfact Travel omgående. De kan inte bistå med hjälp efter 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Exotisk och spännande Marocko-resa till Marrakech och två destinationer i Saharaöknen, inklusive flyg, transfer, frukost, guidad tur i Sahara, med mera

Marocko är en exotisk och färgstark destination. Under den här resan får du chansen att uppleva både det myllrande Marrakech, som är en av landets mest kända städer, och ge dig ut i den mytomspunna Saharaöknen.

Dag 1-4: Marrakech

Din resa börjar med tre nätter i Marrakech, där du checkar in på en traditionell riad i stadskärnan. Marrakech skulle kunna vara tagen direkt ur Tusen och en natt. Till exempel kan du besöka det vackra Bahia-palatset, ruinerna av Badiî-palatset, de saadiska gravkamrarna, Jardin Majorelle och Yves Saint Laurents museum, soukernas irrande gångar, som kantas av ivriga försäljare av bland annat hantverk och kryddor, eller det stora centrala torget Jemaa el-Fna, som ser helt annorlunda ut före och efter mörkrets inbrott.

Dag 4-6: Sahara

Från Marrakech reser du vidare österut, rakt ut i Saharas magiska ökenlandskap. Här bor du en natt vardera på två olika hotell. En av dagarna kommer ni att få uppleva en guidad tur av Ait Ben Haddous historiska kasbah, som ligger på en höjd utmed den gamla karavanrutten mellan Marrakech och Sahara, i linje med flera andra liknande fort. Kasban står med på UNESCO:s lista av världsarv och har varit inspelningsplats för flera filmer, bland annat Gladiator och Lawrence of Arabia. Du kommer även att delta i en kamelritt genom sanddynerna, som har varit lokalbefolkningens sätt att ta sig fram sedan urminnes tider.

Dag 6-8: Marrakech

Efter tre dagar av äventyr i öknen återvänder ni till Marrakech för ytterligare två nätter. Passa på att koppla av på hotellets mysiga takterrass och njuta av lokala maträtter, som marockansk sallad, couscous eller tagine, som kokas i en speciell lergryta.
Riad Shaloma (fem nätter - de tre första och två sista, Standardrum)

En elegant riad med restaurang och takterrass i utkanten av Marrakechs stadskärna, nära Bahia-palatset och ruinerna av Badiî-palatset.

Faciliteter: restaurang, transfer

La Gazelle de Dades (en natt, Standardrum)

Hotellet ligger omgivet av det karga, klippiga ökenlandskapet, och utgör en bra utgångspunkt för ett stort utbud av utflykter.

Faciliteter: restaurang

Nasser Palace (en natt, Dubbelrum)

Ett hotell i autentisk marockansk stil med pool, restaurang och ett stort utbud av utflykter och aktiviteter i de omgivande sanddynerna.

Faciliteter: pool, restaurang
120 Bis Derb Ahl Souss, Marrakech 40000, Marocko (första och sista destinationen)

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med Norwegian från Stockholm eller Köpenhamn till Marrakech, Marocko.

Från Stockholm till Marrakech:
Avresa: avgång 10.00, ankomst 15.10
Hemresa: avgång 16.00, ankomst 21.00

Från Köpenhamn till Marrakech (alternativ 1):
Avresa: avgång 06.20, ankomst 10.50
Hemresa: avgång 11.35, ankomst 16.10

Från Köpenhamn till Marrakech (alternativ 2):
Avresa: avgång 15.10, ankomst 19.40
Hemresa: avgång 20.30, ankomst 01.05 (nästa dag)

Det ingår 10 kg handbagage per person. Notera att bagageregler kan skilja beroende på flygbolag.

Det ingår även delad flygplatstransfer.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, INTERFACT TRAVEL Scandinavia, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.