Paketresor

Leta upp solen och förgyll tillvaron med paketresor från TravelBird. Strand, kultur och nya upplevelser väntar på dig vid ditt favoritresmål!
Är du trött på många och krångliga bokningar? Det ska fixas med flyg, sedan en bil, sedan ett boende, sedan en restaurang, sedan en… du fattar! Då kan paketresor vara någonting för dig!

Precis som du tänkt dig när du drömmer dig bort till semester ska det vara en tid för avkoppling och nedvarvning. Stressen ska lämnas hemma och för att minimera all stress redan innan resan finns alternativet - paketresor! För vi vet att tiden innan semestern är ibland den absolut stressigaste. Det ska tas ledigt, kanske både på jobbet och på skolan, det ska göras läxor och man ska hinna jobba undan. För att inte snacka om packning! Tänk om du då bara kunde göra allt lite enklare, lite billigare och lite mer stressfritt? Då har du hittat rätt. För att spara både pengar och tid kan du boka någon av våra roliga och härligt paketresor till ett superpris. Boka både flyg och boende i ett, för att minimera tid på bokning och letande efter boende och så vidare. Bekvämt, smidigt och toppen för dig som letar efter en supersemester utan en superplånbok.

Som en modern och flexibel suntrip!

Paketresor är till skillnad från charterresa mycket mer flexibla och du kan själv välja och vraka mellan många olika alternativ.

Är du en spontan människa? Gillar du att kasta dig iväg på nya äventyr titt som tätt? Paketresor gör det enkelt att komma iväg snabbt, billigt och enkelt.

Finns det svenskt kaffe på hotellet? Vi kan inte lova något. Men om du bokar sista minuten paketresor lovar vi iallafall på ett härligt och uppfriskande miljöombyte! Om du inte har den största plånboken i staden men ändå gillar att kunna göra saker spontant och snabbt är det ett superalternativ. Det finns så mycket fantastiska alternativ och för dig som gillar att fynda kan vi berätta att detta kan bli något av dina bästa fynd. Visst blir vi alltid glada när något bra och oväntat händer? Varför inte köpa en sista minuten paketresa till dig och din partner? Hetta upp romantiken i en av Europas romantiska huvudstäder, eller åk ut på landsbygden för att dricka te och gå långa promenader.

Världen blir mer tillgänglig hela tiden och det ligger i dina händer att utforska den. Det behöver inte vara något stor och dyrt beslut egentligen. Paketresor gör det lätt för de som vill göra sin vardag lite enklare och härligare. Låt proffsen bestämma, och njut av semestern till fullo. Hittar ny energi och livsglädje i att vidga dina vyer utan att göra ett stort svart hål i plånboken! Ta med familjen på nya äventyr och skapa härliga minnen tillsammans som varar hela livet ut!

Länderna som väntar på att bli upptäckta

Vita stränder, paraplydrinkar eller kanske gourmet och konst. Hitta ditt drömpaket!

Drömmer du om att åka till Italien? Grekland? Turkiet? Kroatien? Men kanske inte vet var du ska börja, vart du ska bo eller när du ska åka. Låt oss hjälpa.

Europas fantastiska pärlor står bara och väntar på att bli besökta. Sluta dagdrömma om kristallklart vatten, vita stränder, varma solstrålar och god mat. Ta tillfället i akt och passa på att upptäcka jordens alla underbara platser. Ta med dina nära och kära och skapa nya minnen tillsammans och lär känna varandra på djupet.

Maxa din resa med våra bästa tips

TravelBird ger dig sina bästa tips för som gör både dig och din plånbok glad.

Tycker du att paketresan var förmånlig? Här kommer ytterligare tips för hur man kan åka på semester för så lite pengar som det bara går:
  • Ta dig en tripp när ingen annan gör det! Lågsäsonger bjussar på kanske ännu billigare priser
  • Styr kosan dit där det redan är förmånligt
  • Res med bara handbagage - lättare och smidigare
  • Betala med det där lilla plastkortet - bankerna tar nämligen ofta en avgift om du ska ta ut pengar utomlands!
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter