Bo sagolikt i Marrakech

Palais El Miria & Spa, Pilmeraie, Dar Caïd Layadi, Marocko

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxerum

Deluxerum

Ett magiskt boende med pool och spa, strax utanför Marrakech, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift (reservation krävs ej).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Drömsemester för livsnjutare på en vacker marockansk riad med pool, spa och pianobar, endast några kilometer från mytomspunna Marrakech, inklusive frukost

  • Vila kropp och sinne i en magisk miljö: På det lyxiga spaet kan du njuta av hälsosam avkoppling för kropp och själ. Unna dig en rogivande stund fylld av sköna kroppsbehandlingar, detox och massage. Kombinera med en skön stund i den varma bubbelpoolen och du kommer att känna dig som ny.

  • Njut av det marockanska köket: På hotellets restaurang serveras en rad marockanska läckerheter som du kan njuta av i en elegant atmosfär. Här får du uppleva livets goda njutningar till magiska solnedgångar och stjärnklara kvällar. Kryddiga köttgrytor, färsk fisk och couscous är bara några av de rätter som står på menyn.

  • Bo som i Tusen och en natt: Checka in på en fridfull och magisk plats, bara några kilometer från den livliga stadskärnan. Den eleganta riaden, möblerad med antikviteter, handmålade dörrar och vackra broderade textilier gör det lätt att drömma sig bort till en sagolik Tusen och en natt-miljö. Den härliga utomhuspoolen, lummiga trädgården och spaet sätter ytterligare guldkant på din semester.

Faciliteter

- Pool
- Restaurang
- Bar
- Spa

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen Marrakech Menara tar det cirka en kvart med taxi från hotellet. Flygplatstransfer anordnas på begäran.
Ouahat Sidi Brahim, Ouled Belaaguid, Palmeraie, 40000 Dar Caïd Layadi, Marocko

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor