Slottsboende på Toscanas kust

Palazzo Guiscardo, Pietrasanta, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Prestige-rum med terrass

Marina di Pietrasanta

Prestige-rum med terrass

Pietrasanta

Superior-rum

Pietrasanta

Superior-rum

Prestige-rum med terrass

Marina di Pietrasanta

Slott i jugendstil från 1800-talet på Toscanas kust, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på lokala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende i ett slott i jugendstil från 1800-talet på Toscanas kust, inklusive frukost

  • I konstnärlig anda: Pietrasanta är känt för sin kreativa atmosfär och staden har länge varit hem åt skulptörer, konstnärer och författare. Nu har du chansen att uppleva denna kreativa miljö och äta, sova och andas in ljuden och dofterna av Pietrasanta på det vackra 1800-talsslottet Palazzo Guiscardo.

  • Tid för harmoni: Det underbara hotellet ligger i en byggnad i jugendstil, som en gång var ett riktigt slott, med fem minuter med bil till stranden Forte dei Marmi. Tillbringa dagarna i solen och kvällarna med att smutta på härliga italienska viner.

  • En fin start på dagen: Den italienska frukostbuffén erbjuder olika lokala och internationella favoriter, som yoghurt, flingor och hembakade bakverk och bröd. Här finns även olika marmelader, färsk frukt och honung och allt serveras i det djupröda frukostrummet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Frukostsal

Hitta hit

Till Pisas internationella flygplats är det 35 minuter med bil.
Via Provinciale di Vallecchia, 16 55045 Pietrasanta, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor