Boende nära hamnen i Neapel

Palazzo Salgar, Neapel, Italien

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Ekovänligt hotell i den syditalienska matstaden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo avkopplande på modernt och ekovänligt hotell i pulserande Neapel, inklusive frukost

  • 1930-talskänsla i stadens centrum: Hotellet är inrymt i en art deco-byggnad och visar prov på dåtidens glamour med sitt färgschema i svart och guld, matchat med iögonfallande möbler. Utanför dörren väntar Neapels många kulturella attraktioner.

  • Kolla in Neapels matscen: Varje morgon serveras en frukostbuffé i hotellets matsal. I centrala Neapel och i området runt hotellet finns gott om restauranger, caféer och barer. Passa även på att hitta en pizzeria och ät en äkta pizza i dess födelsestad.

  • Håll formen under semestern: Att man är på semester behöver inte innebära att man skippar träningen. I hotellets gym finns fria vikter och maskiner för konditionsträning. Efteråt kan du varva ner i bastun eller det turkiska badet.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Bastu
- Turkiskt bad
- Wi-Fi
- Concierge

Hitta hit

Den internationella flygplatsen ligger ungefär 25 minuter bort med bil, eller ungefär en timme med kollektivtrafiken.
Via Nuova Marina, 120, 80133, Neapel, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor