Nyöppnat hotell i Miami Beach

Palihouse Miami Beach, Miami Beach, USA

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

The King-rum

The Queen-studio

The Queen-studio

The King-rum

Elegant boende ett stenkast från stranden i Miami Beach, 

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på hotellets priser ?
I resortavgiften ingår Internet, tillgång till Linus Hotels cyklar, två strandstolar med handdukar på Beach Club på 29th/Collins, pool- och handduksservice, samt 10 % rabatt på mat och dryck.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Nyöppnat hotell i art deco-stil med restaurang, pool och brygga vid vattnet i Miami Beach

  • Mingla med lokalbefolkningen i restaurangen: Hotellet har en kombinerad restaurang och cocktailbar. Här serveras mat och dryck hela dagen, till både hotellgäster och lokalbefolkning. När vädret tillåter, det vill säga för det mesta, finns det även sittplatser utomhus på terrassen.

  • Strandnära och med egen pool: Hotellet är beläget ett stenkast från Miami Beachs härliga stränder. Dessutom finns det en pool, där du kan bada och koppla av i skuggan med en svalkande drink från baren.

  • Privat brygga och beach club: Hotellet är inhyst i en vacker, välbevarad art deco-byggnad direkt vid vattnet, där det finns en privat brygga för gäster. Missa inte att göra ett besök på strandklubben, för att riktigt känna in Floridas avspända, strandnära atmosfär.

Faciliteter

- Bar
- Strandklubb
- Cyklar
- Pool
- Restaurang
- Terrass

Hitta hit

Hotellet är beläget vid vattnet i Miami Beach, nära flera busshållplatser. Till Miamis flygplats är det omkring en halvtimmes resa, med bil eller med lokaltrafiken. 
3101 Indian Creek Dr, Miami Beach, FL 33140, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor