Pampigt palats i den eviga staden

Romanico Palace Hotel, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Family-rum

Four Poster-rum

Elegant palatshotell i centrala Rom med wellnessområde, takterrass samt närhet till sevärdheter, inklusive frukost och valbara upplevelser som Vespakörning och besök på nöjespark

Missa inte

Rom är den perfekta destinationen för dig som vill kombinera fantastisk sightseeing med kulinariska upplevelser i världsklass. Romanico Palace Hotel ligger i Via Veneto-området nära Villa Borghese och fem minuters promenad från Spanska trappan. Villa Borghese är Roms näst största park och kan skryta med vackert anlagd trädgård samt tempel, renässanspalats och fontäner. Med bussen som stannar precis utanför hotellet tar du dig lätt till andra delar av staden. Det är två kilometer till Forum Romanum och Colosseum och tre kilometer till Peterskyrkan och Vatikanmuseet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor