Panoramavyer i Sydtyrolen

Hotel Christof, Appiano sulla Strada del Vino, Italien

Lagrein Deluxe Dubbelrum

Pinova Juniorsvit

Komfort Pinot Bianco-rum

Bo på ett elegant hotell med spa vid Dolomiterna, inklusive halvpension, spaentré och extra förmåner

Omgivet av anrika vingårdar och inramat av Dolomiternas resliga toppar finner du det familjeägda Hotel Christof. Här, med det utmärkta läget i den pittoreska byn San Michele, får du en genuin inblick i den sydtyrolska landsbygdens rofyllda livsstil och natursköna miljöer. Oavsett om du är en vinfantast, spa-älskare eller en helt vanlig livsnjutare är du garanterad en riktigt avkopplande paus från vardagens ständiga sus och brus.

Efter att ha påbörjat dagen med en riklig och smakfull frukost kan du med fördel ta dig ut och utforska allt vad omgivningarna har att erbjuda, om det så blir att besöka någon av de många vingårdarna eller att hajka i Mendolaberget. Varva ned med ett glas vin på hotellets gemytliga vinbar följt av ett besök i den vilsamma spa-avdelningen, innan du laddar batterierna på nytt på restaurang Appiano med sin smakrika sydtyrolska meny.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor