Panoramavyer på Toscanas kust

Hotel Torre di Cala Piccola, Porto Santo Stefano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum med delvis skymd havsutsikt

Standardrum med delvis skymd havsutsikt

Deluxerum med havsutsikt

Vackra vyer och infinitypool i ett av Toscanas vackraste kustområden, inklusive frukost, välkomstdrink och restaurangrabatt

Vid Monte Argentarios yttersta spets ligger Hotel Torre di Cala Piccola, högt över havet framför öarna, med en trollbindande utsikt över det omgivande landskapet och det klarblå vattnet. Detta är en syn som fängslat otaliga gäster innan, inklusive Liz Taylor och Richard Burton, som ofta semestrade just här på 1960-talet.

Detta fyrstjärniga hotell ligger i ett av Toscanas vackraste kustområden, 800 meter från en stenstrand där du kan leva la dolce vita under solens värmande strålar. Var det just utsikten från hotellet som smälte ditt hjärta kan du hålla dig till infinitypoolen, som är omgiven av medelhavsväxter och tallar och har panoramavyer över landskapet.

Du kan boka in en avkopplande massage eller ansiktsbehandling innan du byter om inför middagen. Måltiderna serveras i matsalen, som även den har fantastiskt utsikt. På menyn hittar du toskanska kött- och fiskspecialiteter tillagade på modernt vis, på områdets bästa ingredienser.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor