Panoramavyer på Toscanas kust

Hotel Torre di Cala Piccola, Porto Santo Stefano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum med delvis skymd havsutsikt

Standardrum med delvis skymd havsutsikt

Deluxerum med havsutsikt

Glamouröst hotell med infinitypool och läcker restaurang, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att poolen är säsongsöppen.

Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att en stadsskatt kan tillkomma.

Hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vackra vyer och infinitypool i ett av Toscanas vackraste kustområden, inklusive frukost, välkomstdrink och restaurangrabatt

Rum

Havsutsikten följer med dig till rummet – finns det en bättre vy att vakna upp till? Inredningen är harmonisk och fridfull: fokus ligger på utsikten.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Minibar
- LCD-TV
- Telefon
- Väckningsservice
- Toalettartiklar
- Hårtork
- Tofflor
- Rumsservice

Mat

Kocken väljer ut högkvalitativa ingredienser från området, inklusive färsk, lokal fisk och säsongens frukt och grönsaker. Rätterna är baserade på beprövade toskanska recept, fast i en modern tappning. På morgnarna vaknar du till liv med havet som utsikt, samtidigt som du äter hembakade kakor, färsk frukt och söta och salta specialiteter.

Läge

Hotellet ligger på klipporna vid Monte Argentario, 100 meter över havet. Det tar cirka tio minuter att promenera ner till den avskilda stenstranden nedanför hotellet. Lagunen har blivit en populär destination bland dykare, eftersom det finns spektakulära röda korallrev här. Hotellet ligger en kvarts bilresa från den pittoreska staden Port Santo Stefano, där du kan strosa runt den lilla hamnen, ta en espresso och gå längs strandpromenaden. Passa även på att åka båt till de sju öarna i den toskanska skärgården. Du kan bland annat besöka Elba och Montecristo.

Bra att veta

Vänligen notera att en avgift på 27 EUR per rum och dag tillkommer vid användning av parasoll och solstol på Cala Piccola-stranden. Stranden är öppen från och med juni och fram till september. Poolen är säsongsöppen.
Via Della Cala, 58019 Cala Piccola, Porto Santo Stefano, Province of Grosseto, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor