Fyrstjärnig paradisvistelse i Thailand

Paradise Beach Resort, Koh Samui, Thailand

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Villa

Villa

Villa

Villa

Villa

Bo i paradiset vid Koh Samuis vita stränder, inkl. frukost och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En fyrstjärnig vistelse i paradiset, med vita stränder och lummiga tropiska trädgårdar, inklusive frukost, välkomstdrink och extra förmåner vid längre vistelser

Rum

På Paradise Beach Resort bor du i ett stort rum eller villa med modern thailändsk stil. Alla har luftkonditionering, badrum med dusch samt egen balkong eller veranda. Grand Deluxerummen är helt nydesignade och har king size-säng. Hotellets mysiga Villor är omringade av tropisk grönska.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Egen balkong eller veranda
- Minibar
- Platt-TV
- Te- och kaffekokare
- Värdeskåp
- Hårtork

Mat

Terrace Restaurant ligger alldeles vid stranden med otrolig utsikt över grannön Koh Phangan. Under dagen serveras här snacks och lokala thairätter. På kvällarna kan du njuta av magiska internationella och thailändska rätter, serverade av hotellets gästvänliga personal. Intill restaurangen och stranden finns en skön bar med cocktails och lokala drinkar.

Läge

Hotellet är lugnt beläget vid den långa vita sandstranden Maenam på norra Samui, ungefär 20 kilometer från Chaweng och flygplatsen. När du ser ut över det djupblå havet har du fantastisk utsikt över grannön Koh Phangan. Vill du ha mer fart och fläkt ligger Maenam Village på promenadavstånd och välkända Fishermans Village når du på några minuter med bil.
18/8 | Maenam Beach, Mae Nam, Ko Samui 84330, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor