Femstjärnigt spahotell i Rom

Parco dei Principi Grand Hotel & Spa, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Fontana Di Trevi

Deluxerum

Ett stilfullt, femstjärnigt hotell i hjärtat av Rom, inkl. frukost och spatillgång

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 7 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En chic cityvistelse på ett femstjärnigt hotell i vackra Rom, inklusive frukost och spatillgång med rabatt

Rum

Deluxerummen är stilfulla och eleganta med fåtöljer i empirstil och antika skrivbord. Badrummen är prydda i italiensk marmor. Moderniteter har inte bortsetts i dessa barock-omgivningar, utan här finns Wi-Fi, TV och luftkonditionering.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Platt-TV med satellitkanaler
- Luftkonditionering

Mat

Det femstjärniga Pauline Borghese är en av Roms mest kända restauranger. Den har utsikt över Villa Borghese. Menyn är baserad på traditionell italiensk mat med en modern twist, och är ackompanjerad av en vinlista eller regionala spritsorter. Under sommaren kan lättare luncher och snacks avnjutas vid utomhuspoolen.

Spa

Prince Spa på 2 000 kvadratmeter är en oas med tolv behandlingsrum, två multisensoriska spasviter, en biologisk bastu, ångbad, 25 meter lång ozonpool och 450 kvadratmeter stort gym. Det finns också en frisersalong och en rad hälsosamma menyer på I-Food bio bar.

Läge

Hotellet ligger fem minuters promenad från Galleria Borghese. Fontana di Trevi, Pantheon och Via del Corso kan nås till fots på 35 minuter. Alternativt finns det gott om cykeluthyrning så att du kan cykla runt i staden med vinden i håret. Tågstationen Roma Termini ligger 15 minuters bussresa från hållplatsen på närliggande Via Mercadante.
Via G. Frescobaldi, 5, Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor