Femstjärnigt spahotell i Rom

Parco dei Principi Grand Hotel & Spa, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Fontana Di Trevi

Deluxerum

En chic cityvistelse på ett femstjärnigt hotell i vackra Rom, inklusive frukost och spatillgång med rabatt

Villa Borghese är beläget i hjärtat av staden och är ett grönt parkområde med museer, en teater, sjöar och fontäner som erbjuder en paus från de livliga gatorna i Rom. Femstjärniga Parco Dei Principi Grand Hotel & Spa ligger vid tröskeln med utsikt över de vackra landskapet och har en av de bästa adresserna i staden; en lugn miljö med easy access till Roms historiska sevärdheter.

När du inte strosar på Roms kullerstensgator, tar in den imponerande Colosseum, gör en önskan vid Fontana di Trevi eller besöker designerbutikerna på Via del Corso, är hotellets raffinerade och eleganta interiörer redo att välkomna dig. Slappna av med ett dopp i inomhus- eller utomhuspoolerna, lugna musklerna med en behandling på spaet eller njut av italienska specialiteter i restaurangen innan du återvänder till ditt stilfulla rum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor