Parisisk elegans med centralt läge

Hotel de la Porte Dorée, Paris, Frankrike

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Bercy

Bercy

Bercy

Bercy

Bois de Vincennes

Paris

Familjevänligt hotell med vacker inredning i Paris 12:e arrondissement, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 35 EUR per dag. Reservation krävs. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell i historisk byggnad med bra läge i östra delen av Paris, nära Bois de Vincennes, tunnelbanan och bussar, inklusive frukost och vin

  • Ett klassiskt och sofistikerat boende: Hotel de la Porte Dorée har en elegant stil, med en chic grå och vit lobby som krönts med en imponerande målning av ett lejon. I korridorerna hittar du noggrant utvalda antikviteter, tavlor med förgyllda ramar och vackert snidade statyer. Den sofistikerade stilen fortsätter även i ditt rum som har parkettgolv och en vacker kakelugn.

  • Frukost för alla smaker: Börja dagen med hotellets frukostbuffé, bestående av ekologiska och rättvisemärkta produkter. För den som önskar finns även möjlighet att beställa glutenfria alternativ. Familjer med barn kan mot förfrågan få anpassade frukostar, som passar både stora och små. Är du morgontrött och önskar stanna på rummet? Då finns möjlighet att få frukosten direkt till rummet.

  • Upptäck en ny sida av Paris: Tack vare hotellets ideala läge i Paris 12:e arrondissement har du chansen att upptäcka den franska världsmetropolens många gömda pärlor. Hyr en cykel och kasta dig ut i stadsvimlet eller ta dig till den närbelägna parken Bois de Vincennes och återhämta dig efter en dag full av stadsäventyr.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Bar
- Cykeluthyrning (mot en extra avgift)
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotel de la Porte Dorée ligger i Paris 12:e arrondissement nära tunnelbanan och bussar som tar dig till stadens centrum och sevärdheter. Närmaste tunnelbanestation är Porte Dorée. Till Charles de Gaulle tar det ungefär 30 minuter med taxi. 
273 Avenue Daumesnil, 12e arr., 75012 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor