Modernt hotell i vackra Antwerpen

Park Inn by Radisson Berchem, Antwerpen, Belgien

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Stilrent boende med restaurang och terrass i Antwerpen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 15 EUR per dag (på vardagar) eller 5 EUR per dag (på helger), som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Nyöppnat hotell i sydöstra Antwerpen, med restaurang och terrass samt bra kommunikationer för sightseeing, inklusive frukost

  • Heldagsöppen restaurang och bar med stora fönster: Hotellets restaurang håller öppet hela dagen i den stora och ljusa matsalen. Här kan du njuta av en god måltid utan att behöva lämna byggnaden.

  • Avkoppling och frisk luft på terrassen: På den rymliga terrassen finns det cafébord och gröna växter. Här kan du koppla av med något att äta eller dricka, efter en lång dag ute på stan, eller bara njuta av en bra bok eller gott sällskap.

  • Nyöppnat på spännande läge: Det stilrena och moderna hotellet är nyöppnat på ett attraktivt läge mellan Antwerpens pittoreska stadskärna och flygplatsen. Härifrån når du enkelt spännande sevärdheter, som diamantkvarteren och flera museer.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass

Hitta hit

Hotellet är beläget i Berchem i sydöstra Antwerpen, nära buss, spårvagn och järnväg. Antwerpens centralstation och flygplats når du på tio minuters resa vardera, med bil eller med lokaltrafiken.
Borsbeeksebrug 34, 2600 Antwerpen, Belgien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor