Hemtrevligt hotell i Paris

Pavillon Nation, Paris, Frankrike

Upp till -63% Idag På utvalda erbjudanden.

Sänkt pris Sänkt pris

Extra rabatt under begränsad tid

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Superior-rum

Toppenläge i romantiska Paris, nära sevärdheter och nöjen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -63% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Trestjärnigt hotell med välutrustat gym, ett stenkast från Place de la Nation och metron, inklusive frukost

  • Frukostbuffé på franskt vis: Njut av en rik frukostbuffé bestående av varma drycker, färskpressad juice, croissanter och pain au chocolat innan du fortsätter vidare mot dagens äventyr.

  • Ett stenkast från Paris utbud: Hotellets centrala men samtidigt rofyllda läge med närhet till tunnelbanan kommer garanterat att förgylla vistelsen. Upptäck kvarterets restauranger och butiker, här finns mycket att välja på. När du vill utforska resten av staden är det bara att stiga på metron.

  • Få igång energin på gymmet: Passa på att ta ett träningspass på hotellets välutrustade gym. Här hittar du motionscyklar, löpband, cross trainers, samt mycket mer för att du ska kunna hålla dig i form.

Faciliteter

- 24-timmarsreception
- Wi-Fi
- Gym

Hitta hit

Flygplatsen Paris Orly nås med taxi på ungefär 40 minuter. Från tågstationen Gare du Nord tar det cirka en halvtimme med kommunala färdmedel.
13 Boulevard de Charonne, 75011 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor