Stilrent hotell vid havet på Madeira

Pestana Churchill Bay, Câmara de Lobos, Madeira, Portugal

Bay View Deluxerum

Bay View Deluxerum

Bay View Deluxerum

Bay View Deluxerum

Bay View Deluxerum

Bay VIew Deluxerum

Elegant boende med centralt läge i Câmara de Lobos på Madeira, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell vid havet i Câmara de Lobos, med restaurang och pool samt bra läge för utflykter, inklusive frukost eller halvpension

  • Lokala smaker i restaurangen: Hotellets restaurang har sittplatser både ute och inne med vacker utsikt över havet. Exempel på lokala specialiteter är svärdfisk med banan och passionfruktssås samt Pau de Louro, ett slags grillspett med nötkött.

  • Wellness med pool och havsutsikt: Hotellet har en pool på takterrassen, där du kan koppla av under ett parasoll på en av de bekväma solstolarna medan du beundrar den härliga panoramautsikten över Medelhavet. Dessutom finns det en bastu, för att mjuka upp vardagsspända muskler.

  • I Madeiravinets hemtrakter: Câmara de Lobos är ett viktigt område för Madeiras vinproduktion och därmed en bra plats för att prova det berömda Madeiravinet. Dessutom tillverkas här Poncha, en lokal alkoholhaltig dryck med konjak och citronjuice.

Faciliteter

- Aktiviteter och utflykter
- Takterrass med pool
- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Hotellet ligger vid vattnet i Câmara de Lobos, en halvtimmes bilfärd från Madeiras flygplats.
R. Nossa Sra. da Conceição 17, 9300-039 Câmara de Lobos, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor