Fräscht hotell vid Egeiska havet

Petradi Beach Hotel, Kreta, Grekland

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic Dubbelrum med havsutsikt

Classic Dubbelrum med havsutsikt

Classic Dubbelrum med havsutsikt

Classic Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Family-lägenhet med havsutsikt

Family-lägenhet med havsutsikt

Family-lägenhet med havsutsikt

Strandnära grekisk oas i anrik kuststad på Kreta, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo vid havet i Kretas spännande kuststad Rethymnon, omgiven av historiska sevärdheter och fina stränder, inklusive frukost

  • En härlig strandsemester: Sjunk ner i en av solstolarna vid poolen eller känn sanden under fötterna på stranden innan du svalkar dig i vågorna i det glittrande blå Egeiska havet. På Petradi Beach Hotel har du alla förutsättningar för att varva ner och släppa alla måsten.

  • Utforska charmiga Rethymnon: Det ljusa och fräscha hotellet ligger i Kretas tredje största stad Rethymnon, ett perfekt resmål för sol och bad, men som även har ett brett utbud för den som är intresserad av historia. Den välkända borgen Fortezza ser du till och med från hotellbalkongen och i den gamla staden, som du lätt når till fots, hittar du andra spännande sevärdheter.

  • Goda måltider i värmen: Hotellets restaurang vid stranden dukar varje morgon upp en internationell frukostbuffé med inslag av lokala specialiteter från Grekland och Medelhavet. I brasseriet vid poolen kan du inta middagar i en romantisk miljö alldeles intill vattnet.

Faciliteter

- Pool
- Strand
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Till flygplatsen tar det cirka en timme med bil.
Stamathioudaki 79, Réthymno Town, 74100, Grekland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor