Exklusivt boutiquehotell i Portals Nous

Portals Hills Boutique Hotel, Portals Nous, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Modernt boende med spa, pool, nattklubb och utsikt över Palmabukten, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och modernt boutiquehotell med restaurang, spa, pool och nattklubb på en sluttning i Calvià, inklusive frukost, välkomstdrink, sparabatt och mer

  • Elegant och autentiskt i restaurangen: Hotellets restaurang serverar en varierad och säsongsbetonad meny med inspiration från det traditionella medelhavsköket. Till maten kan du bland annat välja ett glas vin från den välsorterade vinkällaren.

  • En glamorös spaupplevelse: I wellnessloungen kan du koppla av med ett brett utbud av bland annat massage-, ansikts- och kroppsbehandlingar, som utförs med ett välkänt premiumvarumärke. Vid vackert väder finns det även möjlighet att ta sin behandling utomhus, i spaets paviljong.

  • Lyxig känsla vid poolen: Genom lobbyns eleganta spiraltrappa i art deco-inspirerad Hollywood-stil når du hotellets poolområde, som består av en infinitypool samt en solterrass med bekväma solsängar och cabanas. Beställ en välblandad drink från poolbaren och unna dig att njuta av den tjusiga miljön.

Faciliteter

- Flygplatstransfer på förfrågan
- Gym
- Nattklubb
- Pool med solterrass och solsängar
- Poolbar
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet är beläget på en sluttning i Portals Nous, inte långt från motorvägsavfarten. I närheten av hotellet finns det flera busshållplatser. Till Palmas flygplats är det en halvtimmes bilfärd, eller en timmes resa med allmänna färdmedel.
Calle Segui 4, 07181 Portals Nous, Mallorca, Islas Baleares, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor