250 SEK

Presentkort

Överraska vänner och familj med en semester! Presentkortet på TravelBird ger dem möjlighet att inspireras och välja en härlig resa - är inte det den bästa presenten i världen?

Det roliga, vikbara presentkortet!

När du köper ett presentkort, får du detta i en vikbar version som du kan skriva ut. Följ instruktionerna och överraska dina vänner!

Välj presentkort

Så fungerar det

  1. 1. Välj presentkortet som du vill ge bort.
  2. 2. Motta & skriv ut ditt presentkort.
  3. 250 SEK
    3. Överraska dina vänner och få en någon att le

Regler

För att se de allmänna villkoren för TravelBirds presentkort vänligen klicka here.

Vi har någonting för alla!

Ge bort en upplevelse med TravelBird! Det kommer skänka mer lycka än någon annan pryl du hittar, och du kan dessutom lägga dig i precis den prisklass som passar dig. Är det 100 kr som känns lagom? Eller är det kanske älsklingen som fyller år?

Då kanske ett presentkort på 750 kr är mer passande - så att ni kan använda det tillsammans!

Födelsedagar, bröllop och andra festliga tillfällen kallar alla för den perfekta gåvan och vad passar bättre än en upplevelsepresent?

Känns det tråkigt att komma med en blomma eller en flaska vin? Varje år passerar ett flertal tillfällen som var och en kräver en passande present. Låt TravelBird göra det enkelt för dig genom och ge bort ett presentkort på allt mellan 100 och 1500 kr

Upplevelser är överlägsna som presenter - de dammar inte och ger varma minnen som håller livet ut. Med ett presentkort ger du inte bara bort en fin gåva utan uppmuntrar också mottagaren till glädje och livskvalitet, vilket i slutändan är mycket mer värt än en chokladask.

Försäkra dig om att göra din partner, mamma eller pappa nöjd genom att själva låta dem välja vad presentkortet ska användas till.

Slipp stressen att hitta den bästa julklappen eller födelsedagspresenten. Allt eftersom att vi blir äldre blir det svårare och svårare att bli glad för en pryl. Saker får vi nog av, men upplevelser och minnen för livet blir vi aldrig trötta på. En resa till Malta eller Nepal? Slipp ta beslut och låt din vän själv bestämma vart resan går.

Kanske suktar han eller hon efter ett spapaket bort från vardagsstressen allra mest? Valmöjligheterna är ändlösa - inspireras av TravelBirds många och unika erbjudanden!

Förvandla ditt presentkort till en resa och njut av äventyret!

Din gåva innehåller en kod, som du kan skriva in under bokningsprocessen på travelbird.se

När du aktiverat koden kommer du automatiskt till TravelBirds hemsida. Inspireras av de olika resorna och välj det erbjudande som du vill nyttja ditt gåva på. Värdet av din gåva dras automatiskt av från priset när du klickar på “Boka nu”. Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemail. Nu är det bara att se fram emot din resa!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter