Presentkort

Överraska vänner och familj med en semester! Presentkortet på TravelBird ger dem möjlighet att inspireras och välja en härlig resa - är inte det den bästa presenten i världen?

Det roliga, vikbara presentkortet!

När du köper ett presentkort kan du skriva ut det och vika till ett snyggt kuvert. Följ instruktionerna och överraska dina vänner!

Välj presentkort

Så fungerar det

Select your giftcard

Välj det presentkort
du vill ge bort

Print your giftcard

Ladda ner & skriv ut
ditt presentkort

Make your friend happy

Överraska dina vänner
med ett leende!

Regler

  • Presentkorten är giltiga max 1 år efter inköp
  • Presentkorten kan användas på travelbird.se
  • Du kan ge bort presentkorten till vem du vill
  • Presentkorten har ett bestämt värde och kan inte bytas mot pengar
  • Du kan endast använda ett presentkort per köp och de kan inte kombineras med andra presentkort (eller ditt extra presentkort), värdebevis eller rabattkoder. Presentkortet gäller endast vid bokning av nya resor och kan inte användas i samband med delbetalning
  • Det är inte tillåtet att sälja vidare presentkorten
  • Det vanliga presentkortet är endast giltigt där beloppet överstiger värdet på presentkortet (exklusive bokningsavgift).
  • För detta erbjudande gäller TravelBirds allmänna villkor
  • TravelBird förbehåller sig rätten att göra ändringar i erbjudandet
Vi har någonting för alla!

Ge bort en upplevelse med TravelBird! Det kommer skänka mer lycka än någon annan pryl du hittar, och du kan dessutom lägga dig i precis den prisklass som passar dig. Är det 100 kr som känns lagom? Eller är det kanske älsklingen som fyller år?

Då kanske ett presentkort på 750 kr är mer passande - så att ni kan använda det tillsammans!

Den perfekta gåvan
Födelsedagar, bröllop och andra festliga tillfällen kallar alla för den perfekta gåvan och vad passar bättre än en upplevelsepresent?

Känns det tråkigt att komma med en blomma eller en flaska vin? Varje år passerar ett flertal tillfällen som var och en kräver en passande present. Låt TravelBird göra det enkelt för dig genom och ge bort ett presentkort på allt mellan 100 och 1500 kr

Upplevelser är överlägsna som presenter - de dammar inte och ger varma minnen som håller livet ut. Med ett presentkort ger du inte bara bort en fin gåva utan uppmuntrar också mottagaren till glädje och livskvalitet, vilket i slutändan är mycket mer värt än en chokladask.

En gåva - tusen möjligheter
Försäkra dig om att göra din partner, mamma eller pappa nöjd genom att själva låta dem välja vad presentkortet ska användas till.

Slipp stressen att hitta den bästa julklappen eller födelsedagspresenten. Allt eftersom att vi blir äldre blir det svårare och svårare att bli glad för en pryl. Saker får vi nog av, men upplevelser och minnen för livet blir vi aldrig trötta på. En resa till Malta eller Nepal? Slipp ta beslut och låt din vän själv bestämma vart resan går.

Kanske suktar han eller hon efter ett spapaket bort från vardagsstressen allra mest? Valmöjligheterna är ändlösa - inspireras av TravelBirds många och unika erbjudanden!

Fått ett presentkort?
Förvandla ditt presentkort till en resa och njut av äventyret!

Din gåva innehåller en kod, som du kan skriva in under bokningsprocessen på travelbird.se

När du aktiverat koden kommer du automatiskt till TravelBirds hemsida. Inspireras av de olika resorna och välj det erbjudande som du vill nyttja ditt gåva på. Värdet av din gåva dras automatiskt av från priset när du klickar på “Boka nu”. Efter genomförd bokning får du ett bekräftelsemail. Nu är det bara att se fram emot din resa!