Autentiskt boutiquehotell i norra Barcelona

Primero Primera, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Eleganta rum i loungestil på lugnt läge i norra delen av Barcelona

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -28% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,21 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boutiquehotell med liten restaurang och lugnt läge i norra Barcelona

Rum

De rymliga Superior-rummen är elegant inredda i klassisk brittisk loungestil med kontinentala inslag. Vissa av rummen är försedda med balkong. Du sover extra gott på en av kuddarna från kuddmenyn och kan när som helst under dagen koppla av med en varm eller kall alkoholfri dryck från rummets faciliteter.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Värme
- Värdeskåp
- Kuddmeny
- Platt-TV med internationella kanaler
- Wi-Fi
- Dockningsstation till iPhone, iPod och MP3-spelare
- Kaffe- och tefaciliteter
- Kostnadsfri alkoholfri minibar
- Toalettartiklar
- Hårtork
- Smink- och rakspegel

Mat

Hotellets restaurang serverar en meny inspirerad från den lokala marknaden, med rätter baserade på säsongens färska ingredienser, som passar bra att dela över bordet. Vid vackert väder finns det även sittplatser utomhus på terrassen. I den eleganta baren kan du själv ta för dig från barmenyn och betala vid utcheckning. Dygnet runt under hela din vistelse erbjuds kostnadsfria smårätter och alkoholfria drycker. På morgonen dukas det upp en noga utvald kontinental frukostbuffé, som bland annat består av frukt, juicer, bakverk, müsli, yoghurt, ost, kallskuret samt kaffe och te.

Läge

Primero Primera är beläget i Tres Torres, en lugn stadsdel i norra Barcelona. Hotellet är inhyst i ett bostadshus från 1950-talet som renoverades 2011 till sitt nuvarande skick. Härifrån har du promenadavstånd till flera lokala restauranger, caféer, barer och butiker, som ligger utanför de vanligaste turiststråken. Till centrala Barcelona, med sevärdheter som Plaça de Catalunya, La Rambla och Barri Gotic, är det 20 minuters resa med lokaltrafiken. Till Parc Güell är det knappt tre kilometer. Flygplatsen El Prat når du på en halvtimme med bil, eller ungefär en timme med allmänna färdmedel.
Doctor Carulla 25-29, 08017 Barcelona, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor