Prisad sparesort i norska fjällen

Norefjell Ski & Spa, Norefjell, Norge

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Svit

Svit

Standard Dubbelrum

Hyllad sparesort i vackert fjällandskap med möjlighet till friluftsaktiviteter, inklusive frukost, spaentré och matrabatt

Missa inte

Norefjell Ski & Spa är en idealisk destination för friluftsaktiviteter, tack vare det vackra läget i de norska fjällen. Hotellet har ski in/ski out-läge och tillgång till både nedförsåkning och längdskidåkningsspår. Under varmare årstider kan man ägna sig åt fjällvandring och cykling, eller golf på Norefjell golfbana. Det finns dessutom flera historiska och kulturella sevärdheter en kort bilfärd från hotellet. Ett tips är Villa Fridheim, som är ett av landets mest välbevarade hus i schweizisk stil och har ett vackert läge precis vid Kröderfjorden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor