Designhotell med spa i Linköping

Quality Hotel The Box, Linköping

Spaspecial Spaspecial

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

Standard King Dubbelrum

Standard King Dubbelrum

Nytt hotell i Linköping med snyggt spa, inkl. frukost och middag och spaentré som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -29% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Njut av en härlig vistelse på designhotell i Linköping med spa och stilsäker inredning, inklusive frukost med tvårättersmiddag och spaentré som tillval

  • Bo på Östergötlands bästa hotell: Om det var den nyskapande inredningen, den generösa frukosten, spaområdet eller en kombination av allt som fick juryn på fall låter vi vara osagt, men att The Box tilldelades White Guides utmärkelse för bästa hotell i Östergötland 2019 är något som vi kan säga med säkerhet.

  • Unna dig lite välförtjänt välmående: Vill du unna dig en stund för dig själv rekommenderas ett besök till hotellets 600 kvadratmeter stora spa-avdelning där du kan simma inomhus eller utomhus, bada i bubblor eller tina upp i någon av basturna. För dig som hellre lägger din tid på träning finns inte ett, utan två gym på hotellet.

  • En stilfull avrundning av kvällen: Hotellets bar är inspirerad av trendiga vattenhål runt om i världens metropoler och bakom bardisken blandas innovativa och klassiska cocktails som du kan njuta av i den avslappnade atmosfären. Du kan också stilla hungern i restaurangen med något från den läckra menyn som hyllar det svenska köket.

Faciliteter

- Bar
- Utomhus- och inomhuspool
- Jacuzzi
- Bastu, torrbastu och ångbad
- Fotbad
- Två gym

Hitta hit

Quality Hotel The Box ligger runt tio minuters bussresa från centrala Linköping och fem minuter från flygplatsen.

Bra att veta

Spaentré kostar 95 SEK söndag-torsdag, 195 SEK fredag-lördag. Boka via spa.q.thebox@choice.se.
Åldersgränsen på spaet är 16 år. Barn under 16 år får beträda spaet i en vuxens sällskap fram till 16.00 dagligen.
Aspögatan 7, 582 78 Linköping, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor