Glamping-hotell på Procida

Procida Camp & Resort, Procida, Kampanien, Italien

Nordisk Village-tält

Safari-tält

Garden-svit

Garden-svit

Nordisk Village-tält

Nordisk Village-tält

Nordisk Village-tält

Safari-tält

Safari-tält

Safari-tält

Safari-tält

Glamping-boende på Procida, med elcykeluthyrning, båtturer och yogaklasser, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -39% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

I nuläget finns det ingen stadsskatt på Procida men kan komma att införas.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusiv camping med elcykeluthyrning, båtturer och yogaklasser på den vackra ön Procida utanför Neapel, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Härlig italiensk frukost i trädgården: Hotellet serverar frukost i italiensk stil, som dukas upp i trädgården, i skuggan av citronträden. Här kan du bland annat välja från färsk frukt och bakverk med choklad- eller krämfyllning, som kombineras med italiensk espresso eller cappuccino.

  • Njut av en yogaklass på stranden: På förfrågan anordnar hotellet yogaklasser, som kan hållas på hotellområdet eller nere vid stranden. Här får du tillfälle att unna kropp och själ lite extra omtanke.

  • Upplev Procida från alla vinklar: Hotellet erbjuder båtturer med egen båt och uthyrning av elcyklar. På det viset kan du ta dig runt enkelt och bekvämt, och uppleva hela ön från olika perspektiv.

Faciliteter


- Båtturer
- Cykeluthyrning
- Transfer
- Yoga

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget på den lilla ön Procida, tio minuters bilfärd från hamnen, eller en halvtimmes promenad. Neapels flygplats kan du nå på en och en halv timme.
Via IV Novembre, 2, 80079, Procida, NA, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor