20-talsinspirerat hotell nära Ku’damm

Provocateur Berlin, Berlin, Tyskland

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

De Luxe-rum

De Luxe-rum

De Luxe-rum

Intime-rum

Intime-rum

Superior-rum

Superior-rum

Classic-rum

Classic-rum

Sveps med till det glada 20-talet på elegant designhotell nära Kurfürstendamm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 % av den totala kostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Glamoröst designhotell inspirerat av The Roaring 20’s med asiatisk fine dining, en kort promenad från Kurfürstendamm, inklusive frukost

  • Unik inredning och hög komfort: Blandningen av mustiga färger, sammetstyger och luxuösa designdetaljer i guld skapar en elegant och förförisk atmosfär, som hämtar tydlig inspiration från det glada 1920-talet. Rummen går i samma stil som övriga hotellet och andas lyx med förstklassiga bekvämligheter.

  • Kreativ fusionmat från när och fjärran: På hotellets restaurang Golden Phoenix huserar lokala kändiskocken Duc Ngo och serverar aptitretande kinesiska rätter med en fransk twist, som ankpannkakor, räkwonton och skaldjurssallader liksom vegetariska rätter tillsammans med en välkomponerad vinlista.

  • Festa som om det vore 1922: På Provocateurs stilsäkra cocktailbar utlovas nyskapande och bakåtblickande i en kreativ blandning. Förvänta dig det oväntade och insup den härliga 20-talsatmosfären tillsammans med något gott i glaset. Baren vann utmärkelsen “Hotel Bar of the Year 2019” på Mixology Bar Awards i år.

Faciliteter

- Restaurang
- Cocktailbar
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Tegel ligger 20 minuters bilfärd från hotellet. Vill du promenera till hotellet från tågstationen Charlottenburg Hbf tar det runt 10-15 minuter.  
Brandenburgische Strasse 21, 10707 Berlin, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor