Trendigt ekohotell i charmiga Amsterdam

QO Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Original-rum

Original-rum

Original-rum

Original-rum

Modernt inrett och klimatvänligt hotell med panoramavyer från takbaren i Amsterdam

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 7 % av den totala kostnader tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 25 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Trendigt och miljöcertifierat hotell med restaurang och bar i nytt trendigt område med bra läge nära naturen i Amsterdam, med frukost som tillval

  • Testa de lokala smakerna: Den snyggt inredda restaurangen Persijn erbjuder rätter från det nederländska köket, tillagade med de bästa lokala råvarorna för säsongen. I Juniper & Kin kan du beställa cocktails och rätter från en välkomponerad barmeny där färska grönsaker och färska örter utgör några av huvudingredienserna.

  • Hotellets gröna profil: Hotellet har ett miljövänligt koncept och är certifierat med den internationella miljömärkningen Green Globe. Byggnaden har en intelligent fasad som ser till att el och värme konsumeras optimalt och i hotellets egna växthus odlas en stor del av de ekologiska ingredienserna du kan njuta av i restaurangerna.

  • Lär känna nya Amsterdam: Hotellet är beläget i det nya och trendiga området Amstelkwartier där populära restauranger och barer samsas med mysiga kaféer. Till Amsterdams välkända sevärdheter tar du dig smidigt med hjälp av hotellets elcyklar eller tunnelbanan som du kan hoppa på några minuter från hotellet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Rumsservice
- Restaurang
- Bar
- Elcykeluhyrning

Hitta hit

Till den internationella Schiphol-flygplatsen tar det cirka 20 minuter med taxi.
Amstelvlietstraat 4, 1096 GG Amsterdam, Nederländerna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor