All inclusive-semester på Kanarieöarna

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, Fuerteventura, Spanien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Sea View Dubbelrum

Fuerteventura

Sea View Dubbelrum

Sea View Dubbelrum

Sea View Dubbelrum

Fuerteventura

Fuerteventura

Barnfritt designhotell på Fuerteventuras rofyllda sydkust, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Med all-inclusive ingår:

- Restaurang Marquina Yosa (kall och varm buffé, showmatlagning, drycker: kaffe, te, vatten och juice. Frukost 08.00-10.30. Lunch, kl. 13.00-14.30, mellanmål 15.30-17.00 och middag 19.00-22.00) 
- Lobby Bar Tirba (18.00-23.00): vatten, läsk, kaffe, vin och öl, lokala sprit (rom, whisky, gin, vodka) och en mängd olika cocktails

- Poolbar Tarajalejo (10.30-18.00): vatten, läsk, kaffe, vin och öl, lokala sprit (rom, whisky, gin, vodka) och en mängd olika cocktails

- Disco-Bar Area City (21.30-23.00; öppet till 01.00): vatten, läsk, kaffe, vin och öl, lokala sprit (rom, whisky, gin, vodka) och en mängd olika cocktails. Drycker som köps efter 23.00 kommer inte att inkluderas och debiteras separat.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Utforska den unika vulkanön Fuertaventura med ett elegant vuxen-hotell i rofyllda Tarajalejo som bas, med all-inclusive

  • Svalkande dopp i värmen: Från R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa befinner du dig precis intill det oändliga havet, i en lugn miljö präglad av elegant och modern design. Om du inte är särskilt förtjust i saltvatten finns det ingen anledning till oro – hotellet huserar nämligen så mycket som tre pooler, utmärkta för lite rofyllt slappande med en drink i handen.

  • Du behöver aldrig gå hungrig: Här serveras smakrika bufféer både till frukost och middag. För att du inte ska hinna tröttna på öns klassiska papas arrugadas byter hotellet tema varje kväll, och dukar fram rätter från olika länder eller regioner. Under lunch bjuds det på lättare måltider såsom sallad, mackor och frukt, och om du – mot förmodan – skulle gå hungrig finner du dessutom tilltugg och förfriskningar i poolbaren.

  • Kom in i ett lugnare tempo: På Bahia hotell finner du två utomhuspooler (varav en är uppvärmd), samt en vidsträckt inomhuspool. Hotellet hyser också ett mindre spa-område och ett välutrustat gym.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa (spabehandlingar ingår ej i rumspriset)
- Gym
- Bar
- Pool
- Wi-Fi

Läge

Fuerteventuras flygplats ligger 45 minuter bort med bil.
Avda. las Palmeras s/n, 35627, Tarajalejo, Tuineje, Fuerteventura, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor