Bekvämt hotell i historiska Antwerpen

Radisson Blu Hotel Astrid Antwerp, Antwerpen, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Modernt boende mitt i Antwerpen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,39 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Gäster måste uppvisa ID vid incheckning.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 19 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet. Hotellet ansvarar inte för bilar i garaget.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo modernt på hotell med förstklassigt läge mitt i Antwerpen, inklusive frukost och spatillgång

  • Träna eller ta en simtur: På hotellets första våning kan du simma i den uppvärmda poolen eller träna i det dygnet runt-öppna gymmet. Passa också på att varva ner i bastun eller ångbastun. Du kan även boka in dig på en välgörande massage.

  • Ät gott från det lokala köket: I restaurangen Made in Antwerp kan du njuta av vällagade och hälsosamma rätter från det internationella och belgiska köket. Rätterna tillagas av färska råvaror med fokus på lokalproducerat. I baren hittar du ett stort urval av belgiska öl, viner eller andra drycker.

  • Bo i toppmoderna rum: Hotellets rum har inretts med snygga möbler, en stor inbjudande säng och sköna möbler där du kan koppla av och läsa en tidning eller bok.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Gym
- Pool
- Bastu
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger mycket nära tunnelbanan och mittemot tågstationen. Härifrån kan du ta tåget till flygplatsen i Bryssel, vilket tar cirka 30 minuter.
Koningin Astridplein 7, 2018 Antwerpen, Belgien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor