Strålande utsikt i charmiga Marseille

Radisson Blu Hotel Marseille Vieux Port, Marseille, Frankrike

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Standardrum

Premium Citadel View-rum

Premium Citadel View-rum

Premium Citadel View-rum

Fyrstjärnigt hotell i hjärtat av vackra myllrande Marseille, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt hotell med restaurang och fantastiskt läge nära den vackra gamla hamnen, inklusive frukost

  • En perfekt weekenddestination: Radisson Blu Hotel Marseille Vieux Port ligger alldeles intill den fina gamla hamnen i Marseille, Frankrikes äldsta stad. Här bor du bekvämt i ett fräscht rum och från fönstret har du utsikt över staden, hamnen eller vackra monument. Ute på gatan kryllar det av liv och du har alltid nära till restauranger, nöjen och shopping.

  • Låt hotellet bli ett resmål i sig: På hotellet är det skönt att ta igen sig vid utomhuspoolen med utsikt över Fort Saint-Nicholas. Kanske vill du träna en stund på gymmet där du har tjusig panoramautsikt eller spela ett parti boule på innergården.

  • En smak av Medelhavet: Hotellets restaurang Quai Du 7éme serverar medelhavsinspirerade och internationella rätter och det är också här du äter din frukost. Restaurangen är inredd i olika sektioner med olika atmosfär och det finns även en terrass med utsikt över hamnen. Baren är en populär samlingspunkt och under lördagskvällar bjuds här på livemusik.

Faciliteter

- Pool
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Gym

Hitta hit

Flygplatsen ligger drygt 20 minuter bort med bil.
38-40 Quai de Rive Neuve FR-13007 Marseille, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor