Hotell med havsutsikt på Franska rivieran

Radisson Blu Hotel Nice, Nice, Frankrike

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

72H SUPER SALE 72H SUPER SALE

Superpriser under endast tre dygn...

Premium Sea View-rum med terass

Premium Sea View-rum med terass

Premium Sea View-rum med terass

Superior Sea View-rum med terrass

Superior Sea View-rum

Promenade des Anglais

Nice

Nice

Saint-Jean-Cap-Ferrat

Nice

En sofistikerad vistelse med vackra vyer på Franska rivieran, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 32 EUR per dag, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Notera att takpoolen är säsongsöppen mellan april och oktober.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 december 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Hotell med fantastisk utsikt över havet vid Franska rivierans Promenade des Anglais, inklusive frukost och tillgång till fitnesscenter

  • Vackra vyer mot havet: Med sitt läge precis vid populära Promenade des Anglais ligger Radisson Blu Hotel Nice bara ett stenkast från Medelhavets klarblå vatten och långsträckta stränder. Hotellet har ett fitnesscenter, en takterrass med pool (öppen under högsäsongen), mysiga loungebarer och härlig utsikt över bukten.

  • Smaka på det franska köket: Kreativa rätter och slående utsikt är vad som serveras på hotellets restauranger. Utforska det berömda franska köket på Le 223 eller njut av internationella läckerheter och medelhavsspecialiteter i sällskap av vykortsvacker utsikt på Calade.

  • Njut av kreativa cocktails: Efter en god middag på någon av hotellets restauranger kan du avrunda kvällen med en kreativ och välblandad drink i 223 Bar som är öppen året runt. Under de varmare månaderna erbjuds även två utomhusbarer, Pool Bar Lounge och Régence Plage Beach Bar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool (öppen under högsäsong)
- Tre restauranger
- Takterrass
- Bar
- Fitnesscenter

Hitta hit

Flygplatsen i Nice ligger cirka tio minuter bort med bil. Du kan också ta spårvagnen från hotellet direkt till flygplatsen.
223 Promenade des Anglais, 06 200, Nice, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor