Strandnära med utsikt över Nordsjön

Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk, Noordwijk aan Zee, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Superior-rum

Stilfullt hotell i norra Nederländerna med spa och gångavstånd till stranden, inkl. frukost, m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,40 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 27,50 per dag, som betalas direkt till hotellet/på plats.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i pampigt hotell vid Nederländernas kust med utsikt över havet och gångavstånd till stranden, inklusive frukost och spaentré med en middag som tillval

  • Mat och dryck för alla smaker: Njut av frukost, lunch och middag på Brasserie & Terrace Circles. Under soliga dagar kan du njuta av maten på terrassen. Avsluta kvällen med att sjunka ned i en fåtölj med din favoritdrink på Dunes Lounge & Bar.

  • Promenadavstånd till stranden: Strax utanför hotelldörren hittar du den härliga stranden där du kan prova på spännande vattensporter eller bara slappa i solen. När du tröttnat på salta bad har du inte långt till hotellets härliga spa med pool där du kan koppla av i det mjuka vattnet.

  • Håll formen på fitnesscentret: Passa på att ta ett träningspass på Vitality Fitness Club. Här finns det mesta för dig som vill hålla dig i form. Efteråt kan du vila musklerna i bastun eller varför inte unna dig en skön massage?

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Fitnesscenter
- Spa

Hitta hit

Amsterdam Schiphol flygplats nås med taxi på ungefär 30 minuter. Hotellet erbjuder även transfer för den som önskar.
Pickeplein 8, 2202 CL Noordwijk, Nederländerna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor