Fyrstjärnig vistelse i hjärtat av Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Hagabadet

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Hagabadet

Hagabadet

Hagabadet

Elegant och stilfullt hotell mitt emot Göteborgs centralstation, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -29% på marknadens priser ?
Entré till spaet måste förbokas, på grund av begränsad kapacitet. För förbokning och frågor, vänligen kontakta Hagabadet på 031-600600 eller info@hagabadet.se.

Barn i åldern 6-16 år endast tillåtna från 08.00-10.00 (yngre barn är ej tillåtna på spaet). Övriga tider är åldersgränsen 16 år.

Privat parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 375 SEK per dag, som betalas direkt till hotellet (går ej att reservera).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt hotell med perfekt läge i centrala Göteborg, med restaurang, bar och fitnesscenter, nära shopping, kultur och nöjen, inklusive frukost och spaentré

  • En generös frukost för alla smaker: Njut av hotellets goda frukostbuffé innan du fortsätter mot dagens äventyr. Här finns något för alla, även för den som är laktos- eller glutenintolerant. Vad sägs till exempel om fruktsallad, croissanter, pannkakor och nykokta ägg?

  • Bo bekvämt med närhet till det mesta: Strax utanför hotelldörren hittar du en mängd restauranger, barer, butiker och spännande sevärdheter som du når till fots. När du tröttnat på folkvimmel och stadens brus har du inte långt tillbaka till hotellets lugna vrå.

  • Kicka igång energin på gymmet: Passa på att ta ett träningspass på det välutrustade gymmet. Här finns det mesta för dig som vill hålla dig i form. Är du sugen på yoga och en stund på spa? Då ska du besöka mysiga Hagabadet Drottningtorget.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Fitnesscenter
- Spa
- Yogaklasser

Hitta hit

Landvetter flygplats nås med taxi eller flygbuss på ungefär 30 minuter. Väljer du att resa med tåg ligger centralstationen tvärs över gatan från hotellet.

Bra att veta

Entré till spaet måste förbokas, på grund av begränsad kapacitet. För förbokning och frågor, vänligen kontakta Hagabadet på 031-600600 eller info@hagabadet.se.

Barn i åldern 6-16 år endast tillåtna från 08.00-10.00 (yngre barn är ej tillåtna på spaet). Övriga tider är åldersgränsen 16 år.
Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor