Traditionellt hotell i Kambodja

Rambutan Resort Phnom Penh, Phnom Penh, Kambodja

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Boende i autentisk stil med spa i hjärtat av Phnom Penh, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Hotell i klassisk kambodjansk stil med spa, pool, trädgård och centralt läge i Phnom Penh, inklusive frukost och mer

  • Traditionell wellness i spaet: Hotellets spa ligger högst upp i byggnaden. Här erbjuds ett brett utbud av traditionell massage med lokala och asiatiska tekniker. Njut av att varva ned efter en lång dag av spännande sightseeing, och mjuka upp trötta vardagsstela muskler.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang serverar en fusion av västerländska och khmeriska specialiteter, till frukost, lunch och middag. I baren vid poolen finns det bekväma soffor och solstolar. Här kan du koppla av med bland annat cocktails, vin, öl och spritdrycker.

  • Saltvattenpool i den tropiska trädgården: I hotellets lummiga tropiska trädgård finns det en saltvattenpool med vattenfallsdusch som är omgiven av en terrass med bekväma solstolar och andra sittplatser. Här kan du njuta av svalkande dopp eller vila i skuggan, med något att dricka från poolbaren.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Phnom Penh, trekvarts bilfärd från flygplatsen.
BKK1, 29 St 71, Phnom Penh, Kambodja

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor