Strandnära all-inclusive vid Röda Havet

Reef Oasis Blue Bay, Sharm El Sheikh, Egypten

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Superior-rum

Moskén i Sharm El Sheikh

All-inclusive vid Röda havet, med spa, pool och stort matutbud, inkl. flyg, transfers, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser

Femstjärnig och familjevänlig resort vid Röda havets strand i Sharm el Sheikh, med pool, spa och stort gastronomiskt utbud, inklusive flyg, transfers och all-inclusive

  • Hotell med stor pool och kanonläge vid stranden,: Hotellet ligger direkt vid en privat strand, där du kan bada och koppla av i skuggan på en bekväm solstol. Dessutom finns det ett stort livligt poolområde, med bland annat tre vattenrutschkanor.

  • Avkoppling och behandlingar i spaet: Hotellets spa erbjuder ångbastu, jacuzzi och ett välutrustat gym. Dessutom kan du boka in dig för ett stort utbud av härliga behandlingar, som till exempel massage och ansiktsbehandlingar.

  • Brett gastronomiskt utbud: Hotellet har ett stort utbud av restauranger och barer. Här serveras bland annat asiatiska, indiska, italienska och franska specialiteter, fisk- och skaldjursrätter, en generös buffé samt cocktails och andra drycker. I det orientaliska caféet kan du koppla av med arabiskt kaffe och te.

Faciliteter

- Bar
- Concierge
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Strand

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet i Sharm el Sheikh. Transfer från den internationella flygplatsen tar bara en kvart.
Qesm Sharm Ash Sheikh, Janub Sinai, Egypten

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med AMC Airlines från Stockholm Arlanda till Sharm El Sheikh.

Från Stockholm till Sharm El Sheikh, Egypten (gäller följande datum: 6, 13, 20 och 27 oktober 2019 samt 5, 12 och 19 april 2020):
Avresa: avgång 20.45, ankomst 01.45
Hemresa: avgång 14.30, ankomst 19.45

Från Stockholm till Sharm El Sheikh, Egypten (gäller följande datum: 3, 10, 17 och 24 november 2019; 1, 8, 15, 22 och 29 december 2019; 5, 12, 19 och 26 januari 2020; 2, 9, 16 och 23 februari 2020 samt 1, 8, 15, 22 och 29 mars 2020):
Avresa: avgång 19.45, ankomst 01.45
Hemresa: avgång 14.30, ankomst 18.45

Ett handbagage på 6 kg per person ingår. Vänligen notera att incheckat bagage inte ingår, men att du kan lägga till det via leverantören.

Det ingår även flygplatstransfer.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, 1001 Natt Reiser, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.