Paradissemester på Maldiverna

Reethi Beach Resort, Fonimagoodhoo Island, Baa-atollen, Maldiverna

Water-villor

Water-villor

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Deluxe-villa

Bo på vacker resort med spa och dykcenter vid den idylliska lagunen, inkl. hel- eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på 6 USD per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Information om transfers

Transfers ingår ej och måste arrangeras direkt med hotellet minst 72 timmar innan ankomst.

Transfers med inrikesflyg och motorbåt tur och retur kostar 336 USD per person (över 12 år) och 168 USD per barn (2-11 år). Spädbarn (0-1 år) åker kostnadsfritt. Sjöflygplanen flyger endast mellan 10.00 och 22.00.

Gäster som ankommer innan 09.00 eller efter 22.00 måste själva anordna med boende i Malé.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnig resort med eleganta villor, pool, spa, och förstklassigt dykcenter på underbar liten atoll i Maldiverna, inklusive hel- eller halvpension och mer

  • Upptäck världen under ytan: På Reethi Beach Resort har du möjlighet att följa med på dykäventyr både på grunt och djupt vatten. Det vackra korallrevet som omger Baa-atollen har en imponerande artrikedom och går bra att utforska med snorkel och cyklop.

  • Skäm bort dig själv på strand-spaet: Boka in en skräddarsydd massagebehandling med spaets erfarna terapeuter och känn hur vardagens bekymmer bara rinner av dig medan du blickar ut över den Indiska Oceanen.

  • Gå all-in och beställ en exotisk drink: Är man på semester i ett tropiskt paradis kan man beställa färgglada, exotiska cocktails utan att någon höjer på ögonbrynet. På resorten finns inte mindre än fem barer att välja mellan.

Faciliteter

- Två restauranger
- Fem barer
- Gym och tennisbana
- Vattensporter och dykskola
- Pool
- Spa

Hitta hit

Reethi Beach Resort ligger på den lilla tropiska ön Fonimagoodhoo i nordöstra Baa-atollen i Maldiverna. Efter flygresan till Malé international Airport åker du antingen inrikesflyg till Dharavandhoo eller sjöflygplan till Baa-atollen. Därefter väntar en naturskön båtresa till Reethi Beach.

Bra att veta

Notera att transfer inte ingår och måste anordnas direkt med resorten minst 72 timmar innan ankomst (se "Mer information".
Fonimagoodhoo Island, Baa Atoll, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor