Resa i december

Med TravelBird hittar du inspiration till en härlig resa i december!

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
December är den perfekta månaden att åka iväg på en resa!

Vill du åka iväg från mörkret och kylan som råder i Sverige under december? Eller vill du kanske bara ta en paus i vardagen för att komma iväg ett tag, även om det enbart är över en helg? Med TravelBird kan du göra en resa i december och njuta under den härliga månaden - oavsett om du väljer att stanna i Sverige eller åka någonstans runt om i världen!

Oavsett vad du vill göra under din resa i december så finns det något som passar alla! Du kanske vill åka till värmen, besöka en storstad eller göra en skidresa! Du kanske vill åka på en resa ensam, med din partner eller med hela familjen! Det finns så många möjligheter och december är en månad som verkligen bjuder på underbara tillfällen för härliga resor! Du kanske länge haft en längtan efter att få fira jul och nyår på en strand med sol, bad och underbara palmer runt om kring dig eller så kanske du bara vill komma iväg på en resa för att komma ifrån all stress och fix som julen innebär. Du kanske alltid velat fira in det nya året i en skyskrapa i någon storstad medan du får njuta av både god mat, en underbar utsikt och ett härligt sällskap!

Strand, storstad eller skidbacken! Vilken typ av resa i december drömmer du om att göra? Du kan göra så många olika härliga och underbara resor under december månad. Även om du väljer att stanna i Sverige så finns det magiska platser att upptäcka och du kan även besöka flera underbara julmarknader för att få extra julkänsla runt om i landet. Det kan man såklart även göra utomlands över en weekendresa om man hellre vill besöka ett land utanför Sverige. Du kanske vill vara borta under en längre period istället för enbart över en weekend och väljer att resa till något härligt land utanför Europa för att spendera dagarna på en strand med en färgglad drink i handen. Eller lockar afterski och skidåkning mer - härliga skidområden finns både i Sverige och utomlands!

Sol, bad och avkoppling

Underbara platser att besöka i december!

Det finns så många härliga platser som bjuder på ett varmt klimat i december!

I den kyliga och mörka månaden december kanske kroppen skriker efter D-vitamin och man längtar efter att få ta på sig sina sommarkläder och njuta av ett varmt klimat. Men sommaren i Sverige är långt bort, så skulle det inte passa perfekt att göra en resa i december till något varmt land där man kan samla på sig nya och härlig energi?

Men var ska man åka i december eller den viktigaste frågan är nog: var är det varmt i december? Det finns flera spännande och underbara destinationer som man kan välja mellan om man är ute efter ett varmare klimat, både i Europa och utanför! Allt beror på vad man är ute efter under sin resa då man kanske enbart vill sola och bada eller om man istället vill göra olika aktiviteter under resan. Länder runt om i världen bjuder på olika temperaturer under december månad. Om man vill stanna i Europa och inte behöva flyga så långt bort från Sverige kan man besöka härliga Kanarieöarna. Du kan bland annat besöka Gran Canaria eller Teneriffa där du kan njuta av ett varmare klimat än hemma i Sverige under december, äta god mat och njuta av att vara utomlands! Om du istället har möjlighet att åka iväg under en längre period kan man ta sig utanför Europa för att njuta av ett ännu varmare klimat än vad Europas länder har att erbjuda under december. Du kan till exempel åka iväg till Dubai i Förenade Arabemiraten, besöka Mexiko eller det spännande landet Kuba. Kanske lockar härliga Thailand mer att besöka i december eller vill du hellre ligga på en strand på Bali? Det finns även flera magiska platser att åka till i USA, gör en resa till Florida eller varför inte se vad Kalifornien har att erbjuda! Man kan även lyxa till det och åka till bland annat Maldiverna eller Dominikanska republiken.

Fantastiska skidresor

Underbara dagar fyllda av skidåkning!

Spendera dagarna med att åka skidor, gå på afterski och njuta av en underbar omgivning!

December, snö och jultider - vad passar bättre än att åka iväg på en skidresa! Njut av skidåkning i både branta och lättare backar, andas in den friska luften och njut av den gratis träning man får under dagen! Det finns även så mycket att göra vid sidan av skidbacken. Efter en dag fylld av skidåkning passar det perfekt att besöka afterskin efteråt. Dansa, umgås och njut av ett glas Glühwein som du har möjlighet! Du kan även passa på att besöka ett spa där du kan unna dig en massage, bada eller bara ta det lugnt i bastun. Under en skidsemester är det även det perfekta tillfället att verkligen koppla av - tänk inte så mycket utan ta det lugnt och njut av livet och din resa. Det är även en perfekt resa att göra med hela familjen då det finns så mycket roligt att göra för alla åldrar och man har även chansen att dela skidåkningen med hela familjen! Om man vill åka skidor under en resa i december så finns det flera underbara områden som man kan besöka. Om du inte vill lämna Sverige finns det flera fantastiska platser att åka till som bland annat Åre och Sälen. Varför inte fira jul i en mysig stuga och njut av ditt sällskap och skidåkningen - det kan inte bli bättre än så! Om man vill åka utanför Sverige kan man åka till bland annat Österrike, Frankrike eller Italien. Vill man istället åka ännu längre bort från Sverige kanske Kanada eller Japan kan locka mer! Runt om i världen finns det verkligen underbara platser för skidåkning, så varför inte passa på att åka under december månad!

Underbara städer

Det finns så mycket att välja mellan!

En weekendresa är den perfekta pausen från vardagen!

Om du inte vill göra en resa i december där du måste vara borta en, två eller flera veckor så finns det underbara weekendresor att göra! Det är det perfekta tillfället att komma bort en stund från vardagen och ta en paus i all julstress som kan finnas under december månad. Även om det enbart innebär att åka iväg över en helg så är det ett perfekt sätt att samla på sig nya härlig energi! Du kanske vill besöka underbara London, Berlin, Köpenhamn eller New York? Under december finns det även så många härliga julmarknader på flera platser runt om i världen som man kan besöka så ta del av en underbar stad och sug in den härliga julstämningen. Det är även perfekt om du har chansen att handla alla julklappar om du väljer att göra en weekendresa innan julafton! Det finns såklart även underbara julmarknader att besöka runt om i Sverige. Du kan bland annat åka till Göteborg och besöka Liseberg där du får ta del av en mysig atmosfär och ett besök kommer inte göra dig besviken. Du kan även åka iväg över nyår för att fira in det nya året på en ny plats - i en ny stad! Det är även ett perfekt tillfälle om du inte kan ta ledigt under en så lång period, att istället komma iväg över några dagar och göra något extra mysigt och speciellt under nyårsafton.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter