3 erbjudanden

Resa med hund

Hunden är människans och familjens bästa vän och att resa med hund måste ju vara bland det bästa som finns - låt TravelBird visa vägen till en magisk resa!
Utvalda filter:
3 erbjudanden
Filter Återställ

En resa vore inte fullständig utan din älskade hund och varje familjemedlem förtjänar att följa med på en underbar semester. Ta med dig hunden och låt den springa på härliga stränder och bland vackra landskap!

Att resa med hund och familj innebär en semester för familjens alla medlemmar, både de lurviga och icke-lurviga. Ofta innebär en resa utomlands att hunden stannar hemma, men det vore ju inte rättvist mot den, barnen eller dig. Hundar av alla djur vet precis hur man skall njuta av en semester på bästa sätt. Hundar vet vad det innebär att njuta, vad det innebär att ha kul och vad det innebär att glädjas över livets goda sidor. Din hund viftar alltid på svansen då du kommer hem, den slickar dig i ansiktet för att visa sin tacksamhet och den finns vid din sida när du är ledsen. Med detta sagt kan vi lätt konstatera att din hund förtjänar att åka på en resa, minst lika mycket som du och resten av familjen. Din lurviga kompis älskar friluftsliv och allt vad det innebär - att ta med den på en aktiv resa där den får utforska ny mark är därmed en självklarhet. Det sägs inte att “hunden är människans bästa vän” utan orsak och du kan ju fråga dig själv; Vore en semester utan din bästa kamrat lika lyckad som en semester med din lurviga kompis? Det tror inte vi. Det finns orsaker till varför du bör resa med din älskade hund och nedan har vi plockat fram några. Med oss har du chansen att skapa minnen för livet tillsammans med den gladaste individen på jorden.

Energiska stunder

En semester med hund innebär aktiva stunder för alla.

Spendera energifyllda stunder med din kompis och få ut det mesta av er semester tillsammans.

Att resa med hund betyder inte bara en energisk vistelse för din hund, utan även för dig. Din hund har mycket spring i benen och ser till att du också har det. Hundar älskar att vistas ute i den friska luften, de älskar att leka tillsammans med dig och de älskar att hålla sig aktiva. Det bästa med detta är att de ser till att även du hålls aktiv. Föreställ dig sköna dagar på stranden eller ute i den vackra naturen och föreställ dig hur din lurviga kompis kommer springande med en käpp i munnen. Det är dags att leka och det bli ännu roligare om ni dessutom kan göra det medan ni utforskar ett nytt land med en ny omgivning. Det här måste ju vara den bästa kombinationen!

Hundar gillar inte att slösa tid och lata sig, därmed kan du räkna med fartfyllda stunder som ser till att du hålls i bra form, även under en semester. En resa till ett främmande land behöver inte alltid betyda mat i mängder och oändligt många lata stunder, utan även livliga stunder som får dig att somna gott om kvällarna. Din hund är helt enkelt en av de få som motiverar dig då du känner dig lat!

De älskar äventyr...

… precis lika mycket som du!

Att resa med hund betyder äventyr som ni båda älskar. Det här är en av de bästa sätten att skapa roliga minnen som förlänger livet med ett gott skratt.

Hundar är djur som älskar spännande händelser och som älskar att uppleva nya platser. De springer omkring, viftar på svansen och doftar på nya lukter så mycket det kan och bara hinner. De finns där för att peppa oss människor, för att träffa nya vänner och får att vara vid vår sida. En hundsemester är därmed något de förtjänar! En hund delar din reslust och dina känslor med dig och du kunde inte hitta en bättre resekompanjon än det här. Hundar anpassar sig snabbt och enkelt till din livsstil och det samma gäller när ni reser. Vad du än är ute efter kan du räkna med att din hund är ute efter samma sak.

För att inte snacka om hur bra din lurviga kompis är när det kommer till att träffa nya människor. Din hund är en bra isbrytare som får folk att le, skratta och komma fram till er. Detta är det bästa sättet att bekanta sig med lokalbefolkningen, vart du än reser. Det går helt enkelt inte att undvika det faktum att hunden är det bästa tänkbara resesällskapet som förtjänar att åka med hela familjen på fantastiska äventyr!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter