3 erbjudanden

Resa till Kalifornien

Låt TravelBird uppfylla dina drömmar genom en resa till Kalifornien - den amerikanska delstaten som erbjuder allt och lite till!
Se mer:
Utvalda filter:
3 erbjudanden
Filter Återställ

Kalifornien har allt för den perfekta semestern!

USA är för många en drömdestination som man bara måste besöka någon gång i sitt liv och då kanske den härliga delstaten Kalifornien står högst upp på listan! Med TravelBird kan du under en resa till Kalifornien besöka den tredje största delstaten i USA och du kommer få en magisk vistelse! Kalifornien sträcker sig längst USA:s västkust och är en av de mest kända i USA. Delstatens populariteten beror mycket på de vackra stränderna och de kända städerna du kan hitta runt om i Kalifornien, och såklart även filmindustrin! Kalifornien har mycket att erbjuda sina besökare, det är en stor delstat med både varierande miljöer och klimat, och besökare har chansen att ta del av häftiga naturupplevelser. Här hittar man även spännande städer som alla har sin unika charm! Några av de städer i Kalifornien som även räknas som de största är Los Angeles, San Francisco, San Diego och San Jose.

Det finns mycket att både se och göra i Kalifornien, allt beror på hur dina intressen ser ut och vad du är ute efter under din vistelse. Du kan på så vis välja den perfekta destinationen i Kalifornien som passar just dig - bo på underbara hotell och njut av din vistelse! Sol och bad kanske är viktigast under din resa, eller så lockar pulserande storstäder mer. Du kan även kombinera storstad, sol och bad - möjligheterna i Kalifornien är många! Om man istället är intresserad av vin och söker en lugnare miljö kan ett besök i Napa Valley vara något för dig! Det är nämligen USA:s populäraste vinregion, och du har chansen att lära dig mer om vin och såklart smaka på det som tillverkas. Napa Valley har även mer att erbjuda sina besökare, du kan bland annat besöka spa, åka på golfresor eller bara njuta av den vackra miljön som Napa Valley erbjuder. Runt om i Kalifornien hittar man platser som alla erbjuder sina unika och speciella sevärdheter, och det är verkligen en delstat som passar för alla åldrar och hela familjen! Om man inte kan bestämma sig för enbart en destination som man vill besöka kan man även planera in att göra en roadtrip - beroende på hur lång vistelsen i Kalifornien kommer vara. Då får man chansen att upptäcka ännu mer under sin resa och ta del av flera härliga platser runt om i Kalifornien!

Spännande städer

Något för alla smaker och intressen.

I Kalifornien hittar du spännande storstäder att besöka!

Under en resa till Kalifornien har du chansen att besöka många häftiga städer och några av de största städerna du hittar i denna delstat är Los Angeles, San Francisco, San Diego och San Jose. Alla städer är unika på sitt sätt och har sina speciella sevärdheter som lockar besökare världen över. Los Angeles, eller ska jag säga änglarnas stad! Los Angeles har nog de flesta hört talas om, och det är en stad som verkligen är värd att besöka. Det är en stad med ett livligt nattliv, men Los Angeles har fler sidor än så. Los Angeles bjuder på ett soligt klimat och vackra stränder. Det finns även goda shoppingmöjligheter med ett utbud från både kända och okända märken! Att upptäcka Hollywoodskylten och promenera längst walk of fame är ett måste och det är inte omöjligt att du kommer få syn på kändisar under din vistelse, kanske har du chansen att träffa just din stora idol! San Diego är en storstad men som ofta beskrivs ha en småstadskänsla vilade över sig! Staden ligger nära Mexikos gräns och bjuder också på ett härligt soligt klimat! Det finns mycket att både se och göra, här hittar du bland annat vackra stränder, roliga museum och goda shoppingmöjligheter.

San Francisco är en annan stad i Kalifornien som kanske är mest känd för den häftiga Golden Gate Bridge. Det är en ståtlig bro som är känd världen över och bron invigdes redan 1937. Något annat man inte får missa under ett besök är det kända fängelset Alcatraz som ligger på en ö nära San Francisco som man även har chansen att besöka! San Francisco är en speciell stad med tanke på hur den ser ut, det finns nämligen branta backar runt om i staden som verkligen kännetecknar San Francisco. Passa på att åka de klassiska spårvagnarna upp och ner i de branta backarna - det är verkligen en speciell upplevelse! Nära San Francisco hittar man San Jose som också kan räknas som en av Kaliforniens största städer. Staden kallas ofta för huvudstaden i Silicon Valley, där stora företag har sina huvudkontor. Här finns vacker miljö, sevärdheter och spännande historia att ta del av.

Häftiga miljöer

Kalifornien är en stor och varierande delstat.

I Kalifornien kan du hitta alla möjliga typer av miljöer - det är verkligen en destination som erbjuder mycket!

Under en resa till Kalifornien kommer du bland annat kunna ta del av häftiga storstäder, vackra stränder, både berg och öken - ja allt du kan tänka dig! Kalifornien är en stor delstat som bjuder sina besökare på varierande miljöer och många spännande platser att upptäcka! På många platser i Kalifornien hittar du ett soligt klimat och vackra stränder. I Los Angeles kan du besöka två kända stränder som heter Venice Beach och Santa Monica Beach. Här kan du bland annat testa på att surfa, promenera eller cykla längst stränderna och njuta av den härliga atmosfären! Något många glömmer bort är att man i Los Angeles kan vandra omkring i bergen som finns bortom den livliga staden, det är ett perfekt sätt att ta del av en magisk utsikt över Los Angeles!

På flera platser i Kalifornien finns det även spännande nationalparker man kan besöka. Yosemite är en stor nationalpark som är känd för sina vackra vattenfall. Här finns det även häftiga granitklippor, berg, fina bäckar - en magisk miljö att ta del av! Här kan du även campa eller övernatta i några av de bostäder som finns tillgängliga! Det finns mycket att göra, du kan bland annat delta i guidade turer, testa på att leta guld eller forsränning! En annan nationalpark som är häftig att besöka är Redwood. Här hittar du en vacker miljö och världens högsta träd! Här finns det campingmöjligheter och du kan vandra på många olika stigar - det spelar ingen roll om du ska vara här i en eller flera dagar, du kommer hitta något som passar dina behov! Death Valley är en nationalpark som man hittar på gränsen mellan Nevada och Kalifornien. Här hittar du en torr ökenmiljö med höga temperaturen under sommaren. Det finns spännande områden i Death Valley, som alla har unika landskap som verkligen bidrar till en häftig upplevelse. Besök Kalifornien när det passar dig, du kanske planerar in vinterresor eller sommarresor - oavsett när på året du väljer att åka så kommer Kalifornien inte göra dig besviken!

Spännande upplevelser

I Kalifornien finns det något för alla åldrar!

I Kalifornien kommer du uppleva spännande äventyr!

Kalifornien är en stor delstat och här finns det något att göra för alla intressen och åldrar! Det finns många spännande städer och områden att besöka runt om i Kalifornien. Om man inte känner för att lata sig på stränder, vandra i berg eller besöka nationalparker finns det fortfarande så mycket mer att upptäcka! Något man verkligen ska försöka göra under en resa till Kalifornien är att gå på något sportrelaterat event. Det är ett perfekt tillfälle att ta del av en härlig atmosfär med både lokalbefolkningen och andra turister. Du har bland annat möjlighet att gå på basketmatcher, ishockey, amerikansk fotboll eller varför inte se en basebollmatch!

Kalifornien är verkligen en perfekt destination för hela familjen då det finns mycket att både se och göra för alla åldrar. I San Diego kan du besöka San Diego Zoo och San Diego Wild Animal Park, som är två av de populäraste i världen! Här kan du även besöka en kulturpark som heter Balboa Park, där du bland annat hittar museum och kända konstscener. I San Diego ska man absolut inte missa det stora hangarfartyget “Midway”, vilket både är en häftig och lärorik upplevelse! I Los Angeles kan man besöka Universal Studios som är en uppskattad aktivitet för alla åldrar! Nöjesparken Disney's California Adventure är en annan rolig aktivitet som man enkelt kan ta sig till från Los Angeles och där kan du åka många roliga åkattraktioner! Kalifornien är verkligen en stor delstat som erbjuder det mesta till sina besökare, så listan på både aktiviteter och platser att besöka kan göras lång! Om du vill besöka en annan delstad i USA som erbjuder både underbara platser att besöka och roliga aktiviteter så kan du göra en resa till Florida!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter