Femstjärniga lägenheter i Hamburg

Residences at Park Hyatt Hamburg​, Tyskland

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Residence-lägenhet

Deluxe Residence-lägenhet

Park Residence-lägenhet

Park Residence-lägenhet

Bo centralt mitt i Hamburg i elegant, fullt utrustad lägenhet på Park Hyatt​, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 32 EUR per bil och natt, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lyxiga lägenheter på femstjärniga Park Hyatt i hjärtat av Hamburg, med inomhuspool och wellnessfaciliteter, inklusive frukost

  • Som hemma, med en extra guldkant: Hotellet är beläget i det historiska Levantehaus och ​erbjuder femstjärnigt boende i stora, elegant inredda lägenheter med alla tänkbara bekvämligheter för en skön vistelse. Lägenheterna har alla ett separat sovrum och vardagsrumsdel, två platt-TV och en walk in closet.

  • Godheter från morgon till kväll: Apples Restaurant serverar goda regionala och innovativa rätter baserade på lokalproducerade råvaror, i en sofistikerad miljö. Passa på med en afternoon tea​ på Park Lounge i skenet från en öppen spis och storslagen utsikt över den livliga shoppinggatan Mönckebergstraße​. Här kan du även köpa med dig praliner och macarons hem.

  • Pyssla om dig själv på spa: På Club Olympus Spa​ erbjuds en inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym liksom en rad sköna wellnessbehandlingar. Varför inte börja dagen med en skön simtur innan du ger dig ut på Hamburgs mysiga gator? Efter en dag på stan kanske ett bastubad väntar, för att mjuka upp trötta muskler. 

Faciliteter

- Restaurang
- Loungebar
- Spa och wellness
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen ligger ungefär 30 minuter bort med bil. 
Bugenhagenstraße 8, 20095 Hamburg, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor